ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Μπάσκετ: Σε ημικαραντίνα οι Μαρκ Γκασόλ, Αμπάλντε και Γκαρούμπα λόγω επαφής τους με κρούσμα κορονοϊού

Ο Μαρκ Γκασόλ με την φανέλα της Εθνικής Ισπανίας
Ο Μαρκ Γκασόλ με την φανέλα της Εθνικής Ισπανίας 2021 ERIC GAY/ ASSOCIATED PRESS

Σε ημικαραντίνα μπήκαν οι παίκτες της ισπανικής ομάδας Μαρκ Γκασόλ, Ουσμάν Γκαρούμπα και Αλμπερτο Αμπάλντε καθώς ήρθαν σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού.

Σύγχυση προέκυψε στην ισπανική ομάδα καθώς οι Μαρκ Γκασόλ Ουσμάν Γκαρούμπα και Αλμπερτο Αμπάλντε μπήκαν σε ημικαραντίνα μετά από επαφή τους με κρούσμα κορονοϊού. Όπως αναφέρει το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων, EFE, οι παίκτες θα μείνουν σε ξεχωριστά δωμάτια ενώ θα προπονούνται κανονικά και θα αγωνιστούν με την υπόλοιπη ομάδα της Ισπανίας.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, η επαφή των παικτών με το κρούσμα έγινε στην πτήση που μετέφερε την ισπανική ομάδα από το Λας Βέγκας στο Τόκιο, εκεί όπου είχε αντιμετωπίσει την Team USA σε φιλικό παιχνίδι. Το κρούσμα δεν ήταν μέλος της αποστολής αλλά συνεπιβάτης των αθλητών στο αεροπλάνο.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ