ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Μπάσκετ: Οι Γουλβς απαγόρευσαν στον Ερνανγκόμεθ να αγωνιστεί με την Ισπανία, στη θέση του ο Λόπεζ-Αροστέγκι

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ με την φανέλα της εθνικής Ισπανίας
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ με την φανέλα της εθνικής Ισπανίας Ⓒ 2019 AP PHOTO / ASSOCIATED PRESS

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την Ισπανία, αφού μία ημέρα πριν την έναρξη των υποχρεώσεών της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ενημερώθηκε ότι οι Γουλβς απαγόρευσαν στον Χουάντσο Ερνάν-Γκόμεθ να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του στον ώμο. Στην θέση του κλήθηκε ο Λόπεζ-Αροστέγκι.

Ο τραυματισμός του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον αριστερό ώμο στο προ μερικών εβδομάδων φιλικό της Ισπανίας με την Γαλλία θα τον κρατήσει τελικά εκτός Ολυμπιακών Αγώνων. Ο λόγος; Οι Γουλβς απαγόρευσαν στον Ισπανό να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ερνανγκόμεθ έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει την διοργάνωση, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στην τελική 12αδα από τον Σέρχιο Σκαριόλο. Οι Γουλβς ωστόσο σήκωσαν απαγορευτικό επειδή φοβούνται για την σωματική του ακεραιότητα και - δεδομένου ότι ο Ισπανός έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2023 - ο Ερνανγκόμεθ δεν είχε άλλη επιλογή από το να υπακούσει.

Την θέση του Ερνανγκόμεθ στην 12αδα της Ισπανίας θα πάρει ο Τσάμπι Λόπεζ-Αροστέγκι της Βαλένθια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ