ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί αγώνες, μπάσκετ ανδρών: Η παρηγοριά και η συγκινητική αγκαλιά του Μπατούμ με τον Ντόντσιτς

Η αγκαλιά του Μπατούμ με τον Ντόντσιτς
Η αγκαλιά του Μπατούμ με τον Ντόντσιτς PHOTO CREDITS: © 2021 ERIC GAY / AP IMAGES

Ο Νικ Μπατούμ έκρινε τον ημιτελικό της Γαλλίας με τη Σλοβενία στο ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο και στο φινάλε παρηγόρησε τον Λούκα Ντόντσιτς που τον αγκάλιασε, σε μια όμορφη και συγκινητική στιγμή στη Σαϊτάμα Σούπερ Αρένα.

Ο ημιτελικός της Γαλλίας με τη Σλοβενία ήταν ένα ματς που θα μνημονεύεται για δεκαετίες. Το μπλοκ του Νικολά Μπατούμ στον Κλέμεν Πρέπελιτς έστειλε τους τρικολόρ στον τελικό απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες και την παρέα του Λούκα Ντόντσιτς στο ματς του χάλκινου μεταλλίου με την Αυστραλία, ωστόσο όσο όμορφο ήταν το κόψιμο του παίκτη των Κλίπερς, τόσο όμορφη ήταν και η κίνησή του να παρηγορήσει τον σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς που ήταν στο φινάλε απογοητευμένος.

Ο Μπατούμ πήγε στον Ντόντσιτς και προσπάθησε να τον εμψυχώσει, πριν αγκαλιαστούν και χαρίσουν μία από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές αυτών των Ολυμπιακών Αγώνων. Διότι αυτός είναι ο αθλητισμός, ο σεβασμός για τον αντίπαλο, η αναγνώριση και το fair play που έχει χαθεί δυστυχώς στις ημέρες μας.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ