ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί αγώνες, μπάσκετ ανδρών: Έξαλλος ο Ντόντσιτς με τη FIBA για τη διαιτησία στο Γαλλία - Σλοβενία

Οι Λούκα Ντόνσιτς και Κλέμεν Πρέπελιτς πανηγυρίζουν πόντου του δεύτερου κόντρα στην Ισπανία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Οι Λούκα Ντόνσιτς και Κλέμεν Πρέπελιτς πανηγυρίζουν πόντου του δεύτερου κόντρα στην Ισπανία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο © 2021 ERIC GAY / AP IMAGES

"Η FIBA θα είναι χαρούμενη για το αποτέλεσμα" φώναζε ο Λούκα Ντόντσιτς μετά από το ματς-έπος ανάμεσα στη Γαλλία και τη Σλοβενία, έξαλλος με τη διαιτησία των Λοκατέλι, Φερνάντεζ, Κοζλόφσκις.

Ο ημιτελικός του ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ ανδρών, ανάμεσα στη Γαλλία και τη Σλοβενία, έκοψε την ανάσα και κρίθηκε από ένα μεγαλειώδες μπλοκ του Νικολά Μπατούμ στον Κλέμεν Πρέπελιτς που λίγο έλειψε να στείλει την ομάδα του στο ματς του χρυσού μεταλλίου.

Στο φινάλε ο Γάλλος περιφερειακός παρηγόρησε τον απίθανο Λούκα Ντόντσιτς που έγινε ο τρίτος με triple-double στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς ήταν έξαλλος στις δηλώσεις του, όπως έξαλλος ήταν και στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με την διαιτησία των Λοκατέλι, Φερνάντεζ, Κοζλόφσκις.

"Η FIBA θα είναι χαρούμενη με το αποτέλεσμα" φώναζε στους δημοσιογράφους, την ώρα που ο συμπαίκτης του, Ζίγκα Ντίμετς, έκανε δηλώσεις. Ο Ντόντσιτς σπατάλησε πολλή ενέργεια σε διαμαρτυρίες και φαίνεται πως πληγώθηκε πολύ από το αποτέλεσμα, γεγονός που μπορεί να του κάνει κακό εν όψει του μικρού τελικού με την Αυστραλία.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ