ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί αγώνες, μπάσκετ ανδρών: Απίθανο tweet από τον Μπατούμ για το μπλοκ στον Πρέπελιτς: "Πόστερ στο δωμάτιο του γιου μου"

Ο Νικολά Μπατούμ κόβει με τάπα τον Κλεμέν Πρέπελιτς στον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο
Ο Νικολά Μπατούμ κόβει με τάπα τον Κλεμέν Πρέπελιτς ©2021 CHARLIE NEIBERGALL, POOL/ASSOCIATED PRESS

Πόστερ στο δωμάτιο του γιου του θα κάνει ο Νικολά Μπατούμ το επικό μπλοκ στον Κλέμεν Πρέπελιτς, που έστειλε τους Γάλλους στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ένας σπουδαίος παίκτης, ένας σπουδαίος άνθρωπος, ο Νικολά Μπατούμ έκρινε τον επικό ημιτελικό του ολυμπιακού τουρνουά ανάμεσα στη Γαλλία και τη Σλοβενία, στη συνέχεια παρηγόρησε και αγκάλιασε τον Λούκα Ντόντσιτς και λίγη ώρα μετά από το φινάλε, λίγη ώρα μετά από ιστορικό μπλοκ στον Κλέμεν Πρέπελιτς, έκανε και ένα καταπληκτικό tweet.

"Αυτό είναι το επόμενο πόστερ που θα μπει στο δωμάτιο του γιου μου" έγραψε ο περιφερειακός των Λος Άντζελες Κλίπερς, δείχνοντας την εικόνα από την εντυπωσιακή ενέργεια που έστειλε τους Γάλλους στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά με αντίπαλο της Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (7/8 στις 05:30).

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ