ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Ολυμπία Χοψονίδου για Σπανούλη: "Όσα τα αστέρια του ουρανού, τόσες λέξεις θέλω να γράψω"

Ολυμπία Χοψονίδου για Σπανούλη: "Όσα τα αστέρια του ουρανού, τόσες λέξεις θέλω να γράψω"
EUROKINISSI

Συγκινημένη η Ολυμπία Χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα Βασίλη και καλωσόρισε τον οικογενειάρχη Σπανούλη που από τη σεζόν 2021/22 δεν θα καταπίνει χιλιόμετρα στα παρκέ, αλλά σε πάρκα με τα έξι παιδιά του.

Λίγες ώρες μετά από την απόφαση του Βασίλη Σπανούλη να αποχωρήσει από τα παρκέ, η σύγυγός του και μητέρα των έξι παιδιών του, έγραψε ένα ποιητικό κείμενο στον λογαριασμό της στο Instagram προς τιμήν του θρυλικού μπασκετμπολίστα που έγραψε ιστορία στον υπερθετικό βαθμό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πριν από μερικές εβδομάδες είχε ουσιαστικά προϊδεάσει για το μέλλον του Kill Bill, απόψε όμως (26/6) σίγουρα η βραδιά θα είναι διαφορετική για εκείνη και για την οικογένειά της.

"Όσα τα αστέρια του ουρανού, τόσες λέξεις θέλω να γράψω

μα είναι φτωχές αυτές μπροστά στο μεγαλείο της καρδιάς σου

Όσα κι αν κατάφερες ποτέ δεν ξέχασες ποιος είσαι

γι' αυτό ο Θεός ανταπέδωσε

να φτάσεις εκεί που είσαι

Ήρθε η μέρα τελικά

να πεις το μεγάλο αντίο.

Συγγνώμη αλλά μετά από αυτό, η συγκίνηση, η περηφάνια, οι αναμνήσεις, οι δύσκολες αλλά και οι χαρούμενες στιγμές δεν με αφήνουν να σκεφτώ ομοιοκαταληξία. Από εμένα, τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία, την Αναστασία και την Αλεξάνδρα ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μας πρόσφερες και γι' αυτές που θα έρθουν στο καινούργιο κεφάλαιο της ζωής μας. Σε αγαπάμε πολύ".

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ