NBA

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να χάσει ολόκληρη την επόμενη σεζόν ο Ολαντίπο

Ο Βίκτορ Ολαντίπο των Χιτ
Ο Βίκτορ Ολαντίπο των Χιτ Ⓒ 2021 MARTA LAVANDIER/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Βίκτορ Ολαντίπο ενδέχεται να χάσει ολόκληρη την επόμενη σεζόν (2021/22) λόγω της επέμβασης που υποβλήθηκε στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Τα άσχημα νέα δείχνουν να μην σταματούν για τον Βίκτορ Ολαντίπο. Λίγες ημέρες μετά την είδηση ότι ο ταλαντούχος γκαρντ θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν επειδή θα υποβληθεί σε επέμβαση στον δεξιό τετρακέφαλο, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ίσως χάσει και ολόκληρη την επόμενη σεζόν!

Ο Ολαντίπο, είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τένοντα του δεξιού του τετρακεφάλου τον Ιανουάριου του 2019 όταν ήταν παίκτης των Πέισερς το 2019, με αποτέλεσμα τότε να μείνει τότε ακριβώς έναν χρόνο εκτός δράσης πριν επιστρέψει στα παρκέ τον Ιανουάριο του 2020. Ο νέος τραυματισμός του όμως πριν μερικές εβδομάδες σε αγώνα των Χιτ ήρθε περίπου στο ίδιο σημείο και αυτό είναι που κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα για τον άλλοτε All Star γκαρντ, ο οποίος καλείται να προσεγγίσει πολύ προσεκτικά το ζήτημα αν θέλει να μην αντιμετωπίσει νέα προβλήματα στο μέλλον. Ειδικά δεδομένου ότι το συμβόλαιό του με τους Χιτ ολοκληρώνεται φέτος, άρα θα είναι free agent.

Την φετινή σεζόν ο Ολαντίπο φόρεσε τις φανέλες των Πέισερς (9 αγώνες), Ρόκετς (20 αγώνες) και Χιτ (4 αγώνες), έχοντας 19.8 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όορ με 40.8% στα σουτ σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Photo Credits: ⓒ 2021 Marta Lavandier/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ