NBA

Όλα τα σενάρια για τον αντίπαλο των Μιλγουόκι Μπακς του Αντετοκούνμπο στον α' γύρο των playoffs

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε φάση από αγώνα Σπερς - Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε φάση από αγώνα Σπερς - Μπακς Ⓒ 2021 ERIC GAY/ ASSOCIATED PRESS

Μία βραδιά, πέντε αγώνες, όλα τα σενάρια για τον αντίπαλο των Μπακς στον α' γύρο των playoffs του ΝΒΑ που ξεκινούν στις 22/5. Τα δεδομένα σε περίπτωση που τερματίσουν δεύτεροι στην Ανατολή και τα δεδομένα σε περίπτωση που τερματίσουν τρίτοι.

Μία ημέρα έμεινε για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει 15 αναμετρήσεις καθώς και οι 30 ομάδες του ΝΒΑ θα βρεθούν στη διάρκεια της ημέρας (από τις 20:00 έως τις 04:00 που ξεκινούν οι τελευταίοι αγώνες) στα παρκέ σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ.

Με τη νίκη τους επί των Χιτ, οι Μπακς έμειναν ζωντανοί για τη δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, ωστόσο χρειάζονται ήττα των Νετς και δική τους νίκη στο Σικάγο για να βρεθούν ακριβώς πίσω από τους πρωτοπόρους Σίξερς. Με δεδομένο ότι το Μπρούκλιν υποδέχεται τους παντελώς αδιάφορους Κλίβελαντ Καβαλίερς και ο Στιβ Νας έχει πλέον υγιέστατους τον Καϊρί Ίρβινγκ, τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Κέβιν Ντουράντ, η λογική λέει πως δεν θα υπάρξει έκπληξη στο Barclays Center (02:00).

Αν οι Νετς χάσουν και οι Μπακς νικήσουν τους Μπουλς για να γράψουν μια επίδοση που δεν έχει υπάρξει στην ιστορία του ΝΒΑ, τότε θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο των playoffs την 7η ομάδα που θα προκύψει από το play-in tournament (οι Σέλτικς θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα Γουίζαρντς - Χόρνετς που θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας), φυσικά με αβαντάζ έδρας.

Αν οι Νετς νικήσουν, τότε οι Μπακς θα είναι τρίτοι, ό,τι κι αν συμβεί στον αγώνα τους στο United Center του Σικάγο. Αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσουν την έκτη ομάδα της Ανατολικής Περιφέρειας, με αβαντάζ έδρας. Ποια θα είναι όμως η έκτη ομάδα;

  • Αν οι Νικς νικήσουν τους Σέλτικς, ό,τι κι αν γίνει στο Πίστονς - Χιτ, και στο Χοκς - Ρόκετς, έκτο θα είναι το Μαϊάμι, πέμπτη η Ατλάντα και τέταρτη η Νέα Υόρκη.
  • Αν οι Σέλτικς νικήσουν τους Νικς και οι Χιτ τους Πίστονς, ό,τι κι αν γίνει στο Χοκς - Ρόκετς, έκτη θα είναι η Νέα Υόρκη, πέμπτο το Μαϊάμι και τέταρτη η Ατλάντα.
  • Αν οι Σέλτικς νικήσουν τους Νικς, οι Πίστονς τους Χιτ και οι Χοκς τους Ρόκετς, έκτο θα είναι το Μαϊάμι, πέμπτη η Νέα Υόρκη και τέταρτη η Ατλάντα.
  • Αν οι Σέλτικς νικήσουν τους Νικς, οι Πίστονς τους Χιτ και οι Ρόκετς τους Χοκς, έκτο θα είναι το Μαϊάμι, πέμπτη η Ατλάντα και τέταρτη η νέα Υόρκη.

Το πρόγραμμα των αγώνων που αφορούν τους Μπακς:

Νικς - Σέλτικς 20:00, Χοκς - Ρόκετς 02:00, Νετς - Καβαλίερς 02:00, Πίστονς - Χιτ 03:00, Μπουλς - Μπακς 04:00 (όλοι οι αγώνες σε ώρα Ελλάδας).

Δείτε αναλυτικά την κατάταξη σε Ανατολή και Δύση.

Photo credits: 2021 AP Photo/Eric Gay

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ