ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ

Οι Σπερς προετοιμάζονται για τη διαδοχή του Πόποβιτς

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς
Ο Γκρεγκ Πόποβιτς 2020 DAVID ZALUBOWSKI/ AP PHOTO

Η τεράστια καριέρα του Γκρεγκ Πόποβιτς στους πάγκους του ΝΒΑ οδεύει προς το τέλος της και στο Σαν Αντόνιο οι Σπερς έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζουν την διάδοχη κατάσταση.

Με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να είναι ήδη 72 ετών και να διανύει την 26η του σεζόν ως head coach στο ΝΒΑ, οι Σπερς έχουν ήδη αρχίζει να ετοιμάζουν τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζόρνταν Σουλτζ, αλλά και άλλα δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, η ομάδα του Σαν Αντόνιο έχει μπει στη διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του Πόποβιτς, εξετάζοντας περιπτώσεις τόσο από το ΝΒΑ όσο και εκτός της λίγκας.

Ο Πόποβιτς έχει περίπου 1-2 χρόνια ακόμα στους πάγκους του ΝΒΑ, ωστόσο στο Σαν Αντόνιο προσέχουν για να έχουν και κοιτάζουν από τώρα περιπτώσεις για τον προπονητή εκείνο που θα αντικαταστήσει στον πάγκο τους έναν δάσκαλο του είδους. Μάλιστα ο θρυλικός κόουτς βρίσκεται μόλις 26 νίκες μακριά από το να γίνει ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΝΒΑ, έχοντας περάσει πάνω από 20 χρόνια στον πάγκο του Σαν Αντόνιο.

TAGS ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ