NBA

Οι Σέλτικς τιμώρησαν με έναν αγώνα αποκλεισμό τον Σμαρτ επειδή έχασε την πτήση της ομάδας

Ο Μάρκους Σμαρτ με την φανέλα των Σέλτικς
Ο Μάρκους Σμαρτ με την φανέλα των Σέλτικς 2021 COREY SIPKIN/ ASSOCIATED PRESS

Οι Σέλτικς ανακοίνωσαν ότι ο Μάρκους Σμαρτ τιμωρήθηκε με έναν αγώνα αποκλεισμό και δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο φιλικό κόντρα στους Χιτ, επειδή έχασε την πτήση της ομάδας πριν τον αγώνα με τους Μάτζικ.

Οι κανονισμοί είναι για να τηρούνται από όλα τα μέλη της ομάδας. Ακόμα και τα πιο παλιά. Το κατάλαβε καλά αυτό ο Μάρκους Σμαρτ, ο οποίος είδε τους Σέλτικς να τον τιμωρούν με έναν αγώνα αποκλεισμό επειδή παραβίασε τους κανονισμούς της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο δυναμικός γκαρντ έχασε την πτήση της ομάδας με προορισμό το Ορλάντο την περασμένη Τετάρτη (13/10) και δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Μάτζικ (ήττα με 103-102). Ο Σμαρτ θα έμενε έτσι κι αλλιώς εκτός - όπως και οι υπόλοιποι βασικοί της Βοστώνης - και τελικά ήταν στο γήπεδο. Το γεγονός ωστόσο ότι έχασε την πτήση οδήγησε και στην τιμωρία του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός και για το τελευταίο φιλικό των Σέλτικς, με αντιπάλους τους Χιτ τα χαράματα του Σαββάτου (01:30) ώρα Ελλάδος.

Την σεζόν 2020/21 ο Σμαρτ είχε 13.1 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ και 1.5 κλεψίματα μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ