ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ

Οι Σέλτικς θέλουν να ρίξουν "βόμβα" Βούτσεβιτς ή Γκραντ για να γυρίσουν στην ελίτ

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς απέναντι στους Πίστονς
Ο Νίκολα Βούτσεβιτς απέναντι στους Πίστονς Ⓒ 2021 JOE SKIPPER/ASSOCIATED PRESS

Αποφασισμένοι να αποκτήσουν έναν πραγματικά καλό παίκτη πριν από την Trade Deadline της 25ης Μαρτίου είναι οι Μπόστον Σέλτικς, γι' αυτό και ασχολούνται με τους Νίκολα Βούτσεβιτς - Τζέραμι Γκραντ.

Η Trade Deadline (25/3) πλησιάζει, τεράστιες κινήσεις μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε φέτος, σίγουρα όμως οι Σέλτικς θα είναι τις αμέσως επόμενες ημέρες "δυνατοί παίκτες" στην αγορά. Έχουν παραδεχθεί πως το ρόστερ τους δεν είναι ικανό να τους οδηγήσει στην κορυφή του ΝΒΑ, κάθονται στην τέταρτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 18-17 και όλα δείχνουν πως θα προσπαθήσουν να ρίξουν "βόμβα μεγατόνων" για να αναθαρρήσουν και να μη χάσουν τη χρονιά πριν μπουν στα playoffs.

Σύμφωνα με το Athletic οι Κέλτες έχουν βάλει στο στόχαστρό τους δύο παίκτες που κάνουν φέτος θραύση στην Ανατολή. Ο πρώτος είναι ο Τζέραμι Γκραντ των Ντιτρόιτ Πίστονς (23.4 πόντοι από 47.7% στο δίποντο, 36.3% στο τρίποντο και 88.9% στις βολές, 5.3 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ, 1.1 μπλοκ ανά 36.2 λεπτά συμμετοχής σε 33 αγώνες) κι ο δεύτερος ο Νίκολα Βούτσεβιτς (24.6 πόντους από 51.6% στο δίποντο, 41.2% στο τρίποντο και 85.1% στις βολές, 11.6 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ, ένα κλέψιμο ανά 33.9 λεπτά συμμετοχής σε 36 αγώνες).

Ο Γκραντ υπέγραψε πριν από την έναρξη της σεζόν τριετές συμβόλαιο 60 εκατομμυρίων με τους Πίστονς, ενώ ο Βούτσεβιτς βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο συμφωνίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων που εκπνέει το καλοκαίρι του 2023. Οι Σέλτικς θα ήθελαν να βάλουν τον Γκραντ ανάμεσα στους Τζέιλεν Μπράουν - Τζέισον Τέιτουμ και τον Μαυροβούνιο στη θέση του σέντερ όπου υπάρχουν οι μετρίως μέτριοι Ντάνιελ Τάις - Τρίσταν Τόμπσον, σίγουρα όμως δεν μπορούν να τους πάρουν και τους δύο.

TAGS ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ