NBA

Οι προπονητές του Γουέστμπρουκ φοβούνται να τον αντιμετωπίσουν

Οι προπονητές του Γουέστμπρουκ φοβούνται να τον αντιμετωπίσουν
Ⓒ 2021 DARRON CUMMINGS/ASSOCIATED PRESS

Η μανία που έχει ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, είναι η καθημερινότητά του και στις προπονήσεις των Γουίζαρντς, με τα μέλη του staff να φοβούνται να τον αντιμετωπίσουν επειδή τους "καταστρέφει και δεν δείχνει έλεος απέναντί τους" όπως αναφέρει το Athletic.

Η δύναμη, η ένταση, το πείσμα και η ορμή του, δεν συγκρίνονται με άλλου πόιντ γκαρντ στο ΝΒΑ. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είναι ένα μπασκετικό παράδοξο, ένα τέρας της φύσης, όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στις προπονήσεις στις οποίες τα μέλη του staff των Γουίζαρντς κάνουν τον... σταυρό τους πριν τον αντιμετωπίσουν.

"Ο Γουέστμπρουκ τους αντιμετωπίζει λες και είναι παίκτες, με trash talking. Μια φορά, ένας στάθηκε τυχερός και έδιωξε τη μπάλα από τα χέρια του. Στην επόμενη φάση, ο Γουέστμπρουκ του όρμηξε με τον ώμο. Η λέξη "καταστρέφω" είναι αυτή που χρησιμοποιείται πιο συχνά για να περιγράψει αυτό που κάνει ο Ρας σε όσους τον αντιμετωπίζουν στις προπονήσεις. Η επόμενη λέξη που ακούγεται είναι το "έλεος", όμως ο Γουέστμπρουκ δεν δείχνει έλεος σε κανέναν" αναφέρει το Athletic.

Ο 32χρονος πόιντ γκαρντ που ξεπέρασε τον Όσκαρ Ρόμπερτσον σε triple-doubles, είναι ο απόλυτος επαγγελματίας, γνωρίζει ότι οι προπονητές του περνάνε δύσκολα μαζί του, αλλά φροντίζει στο τέλος κάθε χρόνου να τους επιβραβεύει. "Όταν οι Θάντερ πήγαν στους τελικούς του 2012, έδωσε ένα πολύ σημαντικό από το εξαψήφιο μπόνους στους προπονητές που τον αντιμετώπιζαν" προσθέτει το Athletic, το οποίο αναφέρει ότι ο Γουέστμπρουκ και ο Ντουράντ είχαν ένα ιδιαίτερο challenge στη συνύπαρξή τους στην Οκλαχόμα Σίτι: Ποιος θα έφτανε πρώτος στην προπόνηση!

"Δεν είναι εύκολο να έχεις προπόνηση στις 11 το πρωί και να φτάνεις στο γήπεδο στις 10:59 όταν οι δύο σταρ της ομάδας έχουν ξεκινήσει το πρόγραμμά τους τρεις ώρες νωρίτερα" εξήγησε ο άλλοτε προπονητής των Θάντερ, Μπίλι Ντόνοβαν.

Photo credits: 2021 Darron Cummings/Associated Press

TAGS NBA ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ