NBA

Οι Πέισερς πρόσθεσαν 2 χρόνια στο συμβόλαιο του Μπρόγκντον και βγήκαν εκτός διεκδίκησης του Σίμονς

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον με την φανέλα των Πέισερς
Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον με την φανέλα των Πέισερς Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ ASSOCIATED PRESS

Οι Πέισερς συμφώνησαν με τον Μάλκολμ Μπρόγκντον σε διετή πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, εκτείνοντάς το μέχρι το 2025, βγαίνοντας αυτόματα από την διεκδίκηση του Μπεν Σίμονς, αφού πλέον ο Μπρόγκντον δεν μπορεί να παραχωρηθεί με ανταλλαγή φέτος.

Οι Πέισερς θεωρούν τον Μάλκολμ Μπρόγκντον έναν από τους πυλώνες τους. Με την λήξη της προθεσμίας που μπορούσαν να του προσφέρουν πρόωρη επέκταση συμβολαίου λοιπόν να είναι στις 18 Οκτωβρίου, η Ιντιάνα αποφάσισε να κάνει την κίνησή της, συμφωνώντας μαζί του σε διετή πρόωρη επέκταση συμβολαίου έναντι 45 εκατ. δολαρίων, επεκτείνοντας την συμφωνία μέχρι και το 2023.

Ο Μπρόγκντον είχε συμβόλαιο έως και το 2023, ωστόσο στην Ιντάνα δεν ήθελαν να... μπλεχτούν περισσότερο ενόψει του επόμενου καλοκαιριού. "Κλείδωσαν" έτσι τον βασικός τους πόιντ γκαρντ και μπορούν πλέον να εστιάσουν στο παρόν. Παράλληλα, βγήκαν αυτόματα και από την κούρσα της διεκδίκησης του Μπεν Σίμονς, αφού βάσει κανονισμών του ΝΒΑ δεν μπορούν φέτος να παραχωρήσουν με ανταλλαγή τον Μπρόγκντον επειδή μόλις υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με τον άλλοτε παίκτη των Μπακς να είναι ο πιο... γοητευτικός παίκτης που μπορούσαν να συμπεριλάβουν σε ένα πακέτο.

Την σεζόν 2020/21 ο Μπρόγκντον είχε 21.2 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ μέσο όρο με 38.8% στα τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA ΗΠΑ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ