NBA

Οι Νικς ανακοίνωσαν ότι όλοι οι παίκτες τους είναι εμβολιασμένοι

Ο Τζούλιους Ραντλ των Νικς
Ο Τζούλιους Ραντλ των Νικς Ⓒ 2021 ASHLEY LANDIS/ASSOCIATED PRESS

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Νικς, Σκοτ Πέρι, ανακοίνωσε ότι όλοι οι παίκτες των Νεοϋορκέζων είναι εμβολιασμένοι για τον κορονοϊό, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχουν πρόβλημα με την σχετική νομοθεσία στην Νέα Υόρκη για τους ανεμβολίαστους.

Με τα τρέινινγκ καμπ των ομάδων να βρίσκονται προ των Πυλών, ένα από τα ερωτήματα που τίθενται σε κάθε ομάδα είναι το εξής: Είναι όλοι οι παίκτες εμβολιασμένοι; Στους Νικς οι απάντηση είναι "Ναι".

Την είδηση έκανε γνωστή ο τζένεραλ μάνατζερ των Νεοϋορκέζων, Σκοτ Πέρι. "Νομίζω ότι πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στους παίκτες, επειδή πήραν πολύ σοβαρά το γεγονός ότι πρέπει να είναι υπεύθυνοι σε αυτό το θέμα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέρι, για να συμπληρώσει: "Είμαστε περήφανοι για αυτό το γεγονός και συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά".

Υπενθυμίζεται ότι το ΝΒΑ έχει ξεκαθαρίσει ότι ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός για τους παίκτες. Την ίδια στιγμή ωστόσο οι Νικς - όπως και οι Νετς με τους Γουόριορς - βρίσκονταν σε μία άβολη κατάσταση λόγω της νομοθεσίας στις Πολιτείες της Νέας Υόρκης και του Σαν Φρανσίσκο που απαγορεύει την είσοδο ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους, κάτι που σημαίνει ότι οι ανεμβολίαστοι παίκτες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες σε αυτές τις πολιτείες. Για καλή τύχη των Νικς ωστόσο, δεν χρειάζονται πλέον να ανησυχούν για αυτό.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ