NBA

Οι Νετς θα κρίνουν τον αντίπαλο των Μπακς στον α' γύρο των playoffs

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ένα από τα poster dunks απέναντι στους Πέισερς (13/5/2021)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ένα από τα poster dunks απέναντι στους Πέισερς (13/5/2021) 2021 AP PHOTO/DARRON CUMMINGS

Οι Νικς επικράτησαν των Σέλτικς και οι Μπακς περιμένουν το Νετς - Καβαλίερς για να μάθουν αν θα αποφύγουν τους Χιτ ή αν θα παλέψουν με αυτούς στον πρώτο γύρο των playoffs.

Ό,τι κι αν γίνει στους αγώνες Πίστονς - Χιτ και Χοκς - Ρόκετς, ο αντίπαλος των Μπακς στον α' γύρο των playoffs θα προκύψει από το ματς Νετς - Καβαλίερς (02:00) από τη στιγμή οι οι Νικς επικράτησαν των Σέλτικς.

Αν το Μπρούκλιν νικήσει το Κλίβελαντ, τότε θα πάρει τη δεύτερη θέση της Ανατολής και θα αντιμετωπίσει την 7η που θα μπει στα playoffs μέσω του play-in tournament.

Αν το Μπρούκλιν χάσει από το Κλίβελαντ και οι Μπακς επικρατήσουν των Μπουλς στο Σικάγο, τότε τα Ελάφια θα ανέβουν στη δεύτερη θέση. Αν χάσει και το Μπρούκλιν και το Μιλγουόκι, τότε η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα είναι οριστικά τρίτη.

Η λογική λέει πως οι πλήρεις Νετς (θα αγωνιστούν οι Ίρβινγκ, Χάρντεν, Ντουράντ) θα νικήσουν τους Καβαλίερς και οι Μπακς, που θα μπουν δύο ώρες μετά στο παρκέ (04:00), θα έχουν μοναδικό κίνητρο το ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, Μπακς και Χιτ θα παλέψουν στον πρώτο γύρο, με το Μιλγουόκι να θέλει τη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό στα ημιτελικά της Ανατολής.

Δείτε εδώ την κατάταξη Ανατολής και Δύσης.

Photo credits: 2021 AP Photo/Darron Cummings

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ