NBA

Οι Μπρούκλιν Νετς θέλουν να φτιάξουν Dream Team για να χτυπήσουν τους πρωταθλητές Μπακς

Τζέιμς Χάρντεν, Καϊρί Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ σε φάση από εκτός έδρας αγώνα των Νετς με τους Γουόριορς
Τζέιμς Χάρντεν, Καϊρί Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ σε φάση από εκτός έδρας αγώνα των Νετς με τους Γουόριορς 2021 AP PHOTO/JEFF CHIU

Οι Νετς αποκλείστηκαν από τους Μπακς και τους είδαν να κατακτούν το πρωτάθλημα, τώρα όμως είναι έτοιμοι να γεμίσουν με ταλέντο το ρόστερ τους για να διεκδικήσουν την κορυφή. Δείτε ποιοι βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας του Μπρούκλιν.

Η σεζόν 2020/21 ήταν αποτυχημένη για τους Νετς. Ο αποκλεισμός από τους μετέπειτα πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς, στο επικό Game 7 της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας, πόνεσε όσους βρίσκονται στον οργανισμό του Μπρούκλιν, ωστόσο ο ιδιοκτήτης Τζο Τσάι είναι πανέτοιμος να πληρώσει όσα χρήματα χρειάζονται ώστε να χτίσει μια Dream Team που θα κάνει πρωταθλητισμό και αυτή τη φορά θα φτάσει μέχρι το τέλος.

Λίγες ώρες πριν ανοίξει η Free Agency, λέγεται πως οι Νετς έχουν στο στόχαστρό τους παίκτες από κάθε ράφι. Από σπουδαίες περιπτώσεις μέχρι benchwarmers που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αθλητές που θα δεχθούν να πάρουν λίγα χρήματα ώστε να βρεθούν στο πλευρό των Ίρβινγκ - Χάρντεν - Ντουράντ και να λειτουργήσουν ως supporting cast σε ένα σπουδαίο ρόστερ.

Η παραμονή του Σπένσερ Ντίνγουιντι είναι η προτεραιότητα των Νετς, χωρίς να αποκλείεται κάποιο sign-and-trade. Ένα τέτοιο μπορεί να στείλει στο Μπρούκλιν τον Κρίσταπς Πορζίνγκις που δεν περνάει καλά στους Μάβερικς ή κάποιον παίκτη υψηλού επιπέδου που θα αγωνίζεται πιθανότατα στη φροντ λάιν και θα μπεί αμέσως στην αρχική πεντάδα. Από εκεί και πέρα, ο Μπριν Φορμπς που έπαιξε την περασμένη σεζόν στους Μιλγουόκι Μπακς είναι ένας ιδανικός κοντός για την κανονική περίοδο, με τον Πάτι Μιλς και τον Λου Γουίλιαμς να βρίσκονται επίσης στο στόχαστρο του GM Σον Μαρκς και του προπονητή Στιβ Νας.

Για τις θέσεις της περιφέρειας ο Ότο Πόρτερ παίζει πολύ δυνατά, με τον Τρέβορ Αρίζα να ακολουθεί και τους Ρούντι Γκέι, Τόρι Κρεγκ, Νικ Μπατούμ επίσης να υπάρχουν στη λίστα του οργανισμού. Όσο για την φροντ λάιν; Αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη με τον Πορζίνγκις, οι Νετς θα χτυπήσουν κάποιον (ή κάποιους) εκ των Κεμ Μπιρτς, Ντάνιελ Τάις, Ντεγουέιν Ντέντμον, Κόντι Ζέλερ.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ