NBA

Οι Μπλέιζερς ερευνούν τον GM τους για κακοποιητική συμπεριφορά

Ο Νέιλ Όλσεϊ των Μπλέιζερς
Ο Νέιλ Όλσεϊ των Μπλέιζερς Ⓒ 2021 CRAIG MITCHELLDYER/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Μπλέιζερς ξεκίνησαν έρευνα για τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Νέιλς Όλσεϊ, ο οποίος κατηγορήθηκε από υπάλληλο του οργανισμού για κακοποιητική συμπεριφορά.

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Μπλέιζερς, Νέιλς Όλσεϊ, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο των εξελίξεων στην ομάδα του, αλλά για τελείως λάθος λόγο: Μία έρευνα που ξεκίνησε ο οργανισμός έπειτα από καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά.

Την είδηση γνωστοποίησε η αμερικανική ιστοσελίδα "Athletic", αναφέροντας ότι την εντολή για να διεξαχθεί έρευνα από μία ανεξάρτητη ομάδα ανθρώπων την έδωσε η ιδιοκτήτης του συλλόγου, Τζόντι Άλεν.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο της σχετικής καταγγελίας για το πρόσωπο του Όλσεϊ, με το "Athletic", με τους Μπλέιζερς να απαντούν απλώς με "κανένα σχόλιο" σε επίμονες ερωτήσεις του "Athletic".

Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται μόλις μερικές ημέρες μετά την έρευνα που ξεκίνησε το NBA στους Σανς και τον ιδιοκτήτης τους, Ρόμπερτ Σάρβερ, έπειτα από ένα ρεπορτάζ του ESPN που τον κατηγορούσε για ρατσισμό και μισογυνισμό, κάτι που σίγουρα δεν κάνει καλό στην εικόνα της κορυφαίας λίγκας του κόσμου.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ