ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Οι Μπακς "κοιτάζουν" τον Τζο Τζόνσον που έγινε viral για το κορμί του

Ο Τζο Τζόνσον την εποχή που αγωνιζόταν στους Μπρούκλιν Νετς
Ο Τζο Τζόνσον την εποχή που αγωνιζόταν στους Μπρούκλιν Νετς 2012 AP PHOTO/JASON DECROW

Οι Μπακς ψάχνουν 15ο παίκτη προς την τελική ευθεία και τα playoffs και ο Τζο Τζόνσον, λίγο πριν από τα 40α του γενέθλια, είναι ένας από τους παίκτες που κοιτάζουν. Μια φωτό του Iso Joe έγινε την Τρίτη (13/4) viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (PHOTO).

Και μία θέση ανοιχτή έχουν και χρήματα για να επενδύσουν και να μπουν στα playoffs με ρόστερ 15+2 παικτών έχουν. Οι Μπακς ψάχνουν τον εκλεκτό που θα κλείσει το δυναμικό τους στον δρόμο προς την post season και σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Μάικ Σκότο, έχουν προγραμματήσει workout με τον Τζο Τζόνσον τις αμέσως επόμενες ημέρες για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο άλλοτε All-Star και μέλος των Ατλάντα Χοκς του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Ο προπονητής της ομάδας του Μιλγουόκι συνεργάστηκε με τον Iso Joe, ο οποίος είχε σε επτά σεζόν με τα Γεράκια 20.9 πόντους από 48.2% στο δίποντο, 36.3% στο τρίποντο και 80.8% στις βολές, 4.2 ριμπάουντ, 5.2 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 38.8 λεπτά σε 508 αγώνες, πριν μετακομίσει στους Μπρούκλιν Νετς το καλοκαίρι του 2012 και δει την καριέρα του να τσουλάει στην κατηφόρα.

Ο Τζόνσον βρίσκεται εκτός ΝΒΑ από το 2018, αντιμετώπισε σοβαρούς τραυματισμούς, ωστόσο στα 39 του, λίγες εβδομάδες πριν από τα 40α του γενέθλια, δουλεύει εντατικά και προετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή. Έπαιξε πρόσφατα με την Εθνική των ΗΠΑ, μαζί με τον Αϊζάια Τόμας, ενώ την Τρίτη (13/4) μια φωτογραφία του έγινε viral. Σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα πως βρίσκεται σε εντυπωσιακή φυσική κατάσταση, σίγουρα πάντως το διάστημα της απουσίας του από τα παρκέ είναι τεράστιο και δεν φαίνεται πολύ πιθανό να βοηθήσει ουσιαστικά μια ομάδα σαν τους Μπακς, μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.

Όπως κι αν έχει, ο Μπουντενχόλζερ θέλει να του δώσει μια ευκαιρία να ξανασμίξει με τον Τζεφ Τιγκ με τον οποίο συνεργάστηκε άψογα στους Χοκς και μένει να δούμε αν ο Τζόνσον θα κερδίσει τις εντυπώσεις και τη 15η θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Οι Μπακς "κοιτάζουν" τον Τζο Τζόνσον που έγινε viral για το κορμί του

Photo credits: 2012 AP Photo/Jason DeCrow

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ