NBA

Οι Μπακς άφησαν ελεύθερο τον Ελάιτζα Μπράιαντ

Ο Ελάιτζα Μπράιαντ
Ο Ελάιτζα Μπράιαντ Ⓒ 2018 YOUNG KWAK/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ελάιτζα Μπράιαντ είναι πλέον free agent, αφού οι Μπακς ανακοίνωσαν την αποδέσμευσή του, μία ημέρα πριν την έναρξη του τρέινινγκ καμπ της ομάδας.

Ο Ελάιτζα Μπράιαντ (26 χρονών, 1.96 μέτρα) βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Σε μία αναμενόμενη κίνηση, οι Μπακς ανακοίνωσαν μία ημέρα πριν την έναρξη του τρέινινγκ καμπ την αποδέσμευσή του 26χρονου γκαρντ, αφού πλέον δεν "χωρούσε" στην ομάδα.

Το Μιλγουόκι είχε αποκτήσει τον Μπράιαντ στα μέσα της περασμένης σεζόν, δίνοντας 500.000 δολάρια στην Μακάμπι. Οι παρουσίες του ωστόσο ήταν μετρημένες. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε μόνο στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου, έχοντας 16 πόντους σε μία ήττα με 112-118 από τους Μπουλς, ενώ είχε ολιγόλεπτη συμμετοχή σε 11 αγώνες των playoffs, αριθμώντας 1.3 πόντους και 1.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 4.5 λεπτά συμμετοχής.

Πλέον, όντας ελεύθερος, ο Μπράιαντ καλείται να αποφασίσει αν θα κάνει ακόμα μία προσπάθεια να καθιερωθεί στο ΝΒΑ ή αν θα επιστρέψει στην Ευρώπη όπου πέρασε τα προηγούμενα 2.5 χρόνια, φορώντας τις φανέλες της Χάποελ Εϊλάτ (2018/19) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (2019-2021).

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ