NBA

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν κυκλώσει το όνομα του Μπάντι Χιλντ

Ο Μπάντι Χιλντ κάνει το λέι απ σε αγώνα των Σακραμέντο Κινγκς
Ο Μπάντι Χιλντ κάνει το λέι απ σε αγώνα των Σακραμέντο Κινγκς Ⓒ 2021 BRANDON DILL / ASSOCIATED PRESS

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν αποφασίσει να ενισχυθούν σημαντικά στην offseason, με το όνομα του Μπάντι Χιλντ να είναι το πρώτο για το οποίο κινούνται. Στα πιθανά ανταλλάγματα προς το Σακραμέντο ο Κάιλ Κούζμα.

Μετά τη φετινή αποτυχία στα NBA Playoffs και την αδυναμία διεκδίκησης ακόμη ενός δαχτυλιδιού, οι Λος Άντζελες Λέικερς πήραν την απόφαση να κινηθούν δυναμικά στην off season. Όπερ και σημαίνει πως θέλουν να βάλουν δίπλα στον ΛεΜπρον Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις (τουλάχιστον) ακόμη έναν ταλαντούχο παίκτη, που μπορεί να ηγηθεί και να προβληματίσει τις αντίπαλες άμυνες.

Κάπως έτσι, το πρώτο όνομα για το οποίο ενδιαφέρονται και δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν σημαντικά ανταλλάγματα είναι ο Μπάντι Χιλντ.

Ο 29χρονος γκαρντ προέρχεται από μία σπουδαία τριετία με 15+ πόντους κατά μέσο όρο στους Σακραμέντο Κινγκς, βλέπει ότι στους "Βασιλιάδες" τα περιθώρια εξέλιξης είναι λίγα και κάπως έτσι θα μπορούσε να κυνηγήσει το πρώτο του δαχτυλίδι ως μέλος των Λος Άντζελες Λέικερς.

Σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια, οι δύο ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις τους για πιθανά ανταλλάγματα προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal, με τους "Λιμνανθρώπους" να δείχνουν διατεθειμένοι να αποχωριστούν τον Κάιλ Κούζμα -ένα όνομα που απασχολεί αρκετούς οργανισμούς του ΝΒΑ το φετινό καλοκαίρι.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ