NBA

Οι Λέικερς πήραν 7 παίκτες δίνοντας 14.9 εκατομμύρια δολάρια

Ο Καρμέλο Άντονι προβληματισμένος σε φάση από αγώνα των Μπλέιζερς με τους Νάγγετς
Ο Καρμέλο Άντονι προβληματισμένος σε φάση από αγώνα των Μπλέιζερς με τους Νάγγετς 2021 AP PHOTO/JACK DEMPSEY

Χρήματα ενός αξιόλογου αθλητή έδωσαν οι Λος Άντζελες Λέικερς, για να πάρουν 7 παίκτες και να γεμίσουν το ρόστερ τους εν όψει της σεζόν 2021/22.

Οι Λέικερς δεν αστειεύονται. Στόχος τους είναι να κάνουν πρωταθλητισμό τη σεζόν 2021/22 και να γυρίσουν στην κορυφή του ΝΒΑ μετά από έναν χρόνο, με τον Ρομπ Πελίνκα να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις χάρη στην τρομερή προσπάθεια που κάνει στη Free Agency.

Η ομάδα του Λος Άντζελες πήρε τον Ράσελ Γουέστμπρουκ από τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς για να τον βάλει δίπλα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις, ωστόσο ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν η ρελάνς για να γεμίσει το ρόστερ με όσο το δυνατόν πιο έτοιμους παίκτες.

Το απίθανο της υπόθεσης είναι ότι οι Λέικερς πήραν επτά παίκτες ικανούς να βοηθήσουν είτε ως βασικοί, είτε ως αναπληρωματικοί με μόλις 14.9 εκατομμύρια συνολικά, ποσό που παίρνει ένας αξιόλογος αθλητής στο σύγχρονο ΝΒΑ.

Ο Κέντρικ Ναν πήρε 4.88 εκατομμύρια δολάρια και οι Καρμέλο Άντονι, Τρέβορ Αρίζα, Γουέιν Έλινγκτον, Ντουάιτ Χάουαρντ, Κεντ Μπέιζμορ, Μαλίκ Μονκ minimum συμβόλαια που φυσικά διαφέρουν εξαιτίας των "ενσήμων" που έχει κολλήσει κάθε παίκτης.

Για κάθε minimum συμβόλαιο οι Λέικερς θα πληρώσουν 1.669.178 δολάρια (το υπόλοιπο το καλύπτει η Λίγκα), με αποτέλεσμα να προκύπτει αυτό το ποσό που προσεγγίζει τα 15 εκατομμύρια δολάρια.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ