ΕΟΚ

Οι "Κυρίαρχοι Κοκκινιάς" μαθαίνουν μπάσκετ και μοιράζουν χαρά σε παιδιά μεταναστών και παιδιά ορφανοτροφείου

Παιδιά μεταναστών και του ορφανοτροφείου "Ο καλός Ποιμήν" παίζουν μπάσκετ
Παιδιά μεταναστών και του ορφανοτροφείου "Ο καλός Ποιμήν" παίζουν μπάσκετ ΕΟΚ

Ένα μάθημα ζωής, ένα μήνυμα προς όλο τον κόσμο. Οι "Κυρίαρχοι Κοκκινιάς" μαθαίνουν μπάσκετ σε παιδιά μεταναστών και παιδιά ορφανοτροφείου, σε ένα θέμα που ανέδειξε το νέο ηλεκτρονικό περιοδικό της ΕΟΚ.

Η ΕΟΚ πρωτοπορεί. Η Ελληνική Ομοσπονδία συνεχίζει τις κινήσεις της στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της υπό την νέα Διοίκηση, κυκλοφορώντας το πρώτο μηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό της, σε μία προσπάθεια που - όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της"έχει σαφή στόχευση, να ξεφεύγει από την ευρέως προβεβλημένη επικαιρότητα και να δίνει «βήμα» παρουσίασης σε διαφορετικές ιστορίες, άγνωστες στο ευρύ κοινό". Και αυτό ακριβώς έκανε στο πρώτο τεύχος της.

Η θεματολογία του νέου ηλεκτρονικού περιοδικού έχει ενδιαφέρον, αναδεικνύοντας θέματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαν την ευκαιρία να προβληθούν. Όπως η υπέροχη κίνηση των "Κυρίαρχων Κοκκινιάς", οι οποίοι σε συνεργασία με το ορφανοτροφείο "Ο Καλός Ποιμήν" έβαλαν κάτω από την ίδια ομπρέλα παιδιά μεταναστών και παιδιά από το ορφανοτροφείο, μαθαίνοντάς τους μπάσκετ, αλλά - κυρίως - την χαρά του παιχνιδιού και της κοινωνικοποίησης.

"Η χαρά των παιδιών είναι η δική μας ικανοποίηση στον σύλλογο. Όλα έχουν γίνει απολύτως με τις νόμιμες διαδικασίες γιατί αυτά είναι ευαίσθητα θέματα και πάντα δίνουμε την μεγαλύτερη προσοχή για να μην δημιουργηθούν προβλήματα και μια καλοπροαίρετη προσπάθεια εξελιχθεί σε… λάθος.

Η συνεργασία μας με το ορφανοτροφείο «Ο καλός Ποιμήν» λειτούργησε πολύ καλά και τους ευχαριστώ που αποδέχτηκαν την πρόταση μας, γιατί ήταν προς όφελος των παιδιών και μόνο" αναφέρει μεταξύ άλλων στο κείμενο ο Πρόεδρος των "Κυρίαρχων Κοκκινιάς", Ιωσήφ Παπαγιάννης, έπειτα από πρόταση του οποίου έγινε η συγκεκριμένη κίνηση.

Μπορείτε να δείτε όλα τα θέματα του νέου ηλεκτρονικού περιοδικού της Ομοσπονδία πατώντας ΕΔΩ

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ