NBA

Οι Καβαλίερς έκαναν restricted free agent τον Τζάρετ Άλεν

Ο Τζάρετ Άλεν με την φανέλα των Καβαλίερς
Ο Τζάρετ Άλεν με την φανέλα των Καβαλίερς Ⓒ 2021 NICK WASS/ ASSOCIATED PRESS

Σε μία αναμενόμενη κίνηση προχώρησαν οι Καβαλίερς, αφού κατέθεσαν qualifying offer στον Τζάρετ Άλεν, μετατρέποντάς τον σε restricted free agent.

Ο Τζάρετ Άλεν των Καβαλίερς είναι πλέον restricted free agent. Σε μία αναμενόμενη κίνηση από πλευρά των Καβς, το Κλίβελαντ κατέθεσε qualifying offer στον 23χρονο σέντερ, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση που αυτός αποδεχθεί την πρόταση μίας άλλης ομάδας, οι Καβαλίερς μπορούν να τον κρατήσουν αν ισοφαρίσουν την προσφορά.

Ο Άλεν αποκτήθηκε μέσω ανταλλαγής από τους Νετς λίγο μετά το ξεκίνημα της σεζόν 2020/21, στο πλαίσιο της ανταλλαγής που έστειλε τον Τζέιμς Χάρντεν στο Μπρούκλιν. Έκτοτε σταδιακά καθιερώθηκε ως ο βασικός σέντερ της ομάδας, εκτοξεύοντας από την βασική πεντάδα - και τελικά από το Κλίβελαντ - τον Αντρέ Ντράμοντ.

Την σεζόν 2020/21 ο Άλεν είχε 13.2 πόντους, 9.9 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.5 κοψίματα μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής. Με βάση όσα έχουν διαρρεύσει, ο νεαρός σέντερ θα ψάξει για ένα συμβόλαιο τουλάχιστον τετραετούς διάρκειας 100 εκατ. δολαρίων.

TAGS NBA ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ