NBA

Οι Γουόριορς θα δοκιμάσουν τους Μπράντλεϊ, Τόμας και Κουκ

Ο Έιβερι Μπράντλεϊ με την φανέλα των Ρόκετς
Ο Έιβερι Μπράντλεϊ με την φανέλα των Ρόκετς Ⓒ 2021 MARTA LAVANDIER/ ASSOCIATED PRESS

Οι Γουόριορς γνωστοποίησαν ότι τις επόμενες ημέρες θα περάσουν από δοκιμαστικό τους Έιβερι Μπράντλεϊ, Αϊζάια Τόμας και Κουίν Κουκ στην αναζήτηση που κάνουν για δύο γκαρντ ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας τους.

Οι Γουόριορς συνεχίζουν να κοιτάζουν την αγορά προκειμένου να κλείσουν το ρόστερ τους ενόψει της έναρξης της σεζόν 2021/22. Στο πλαίσιο αυτής της σκέψης, θα περάσουν από δοκιμαστικό τρεις έμπειρους γκαρντ.

Ο λόγος για τους Αϊζάια Τόμας, Έιβερι Μπράντλεϊ και Κουίν Κουκ, οι οποίοι θα περάσουν από δοκιμαστικό. Κι αν για τον πρώτο ήταν γνωστό ότι θα συμβεί αυτό, τα ονόματα των άλλων δύο είναι καινούρια, με τον μεν Μπράντλεϊ να είναι βέβαια σούτινγκ γκαρντ, τον δε Κουκ πόιντ γκαρντ και να έχει και το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει τον σύλλογο, αφού φόρεσε την φανέλα του Γκόλντεν Στέιτ από το 2017 έως το 2019, κατακτώντας το πρωτάθλημα το 2018.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ, οι "Πολεμιστές" σκοπεύουν να περάσουν από δοκιμαστικό κι άλλους παίκτες, αφού ψάχνουν για δύο γκαρντ και έναν ψηλό που θα τους βοηθήσει όταν ξεκινήσει το τρέινινγκ καμπ. Την δεδομένη στιγμή οι Γουόριορς έχουν 13 παίκτες με εγγυημένο συμβόλαιο και άλλους τρεις με μη εγγυημένο συμβόλαιο (Πέιτον, Λι και Μέλντερ), κάτι που σημαίνει ότι έχουν δύο κενές θέσεις στο ρόστερ τους, συν μία κενή θέση για ένα two-way συμβόλαιο (το άλλο ανήκει στον Κρις Τσιόζα). Η τριάδα των Τόμας, Μπράντλεϊ και Κουκ πάντως δεν μπορούν να υπογράψουν two-way συμβόλαιο.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ