NBA

Οι Φιλαντέλφια Σίξερς τιμώρησαν τον Μπεν Σίμονς για "συμπεριφορά επιζήμια για την ομάδα"

Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2021 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Οι σχέσεις των Φιλαντέλφια Σίξερς με τον Μπεν Σίμονς παραμένουν στα άκρα, όπως επιβεβαιώθηκε -για πολλοστή φορά- από την τιμωρία ενός (1) αγώνα που του επιβλήθηκε για πειθαρχικό παράπτωμα.

Οι Φιλαντέλφια Σίξερς θα παραταχθούν δίχως τον Μπεν Σίμονς στην πρεμιέρα του ΝΒΑ, απέναντι στους Νιου Ορλίν Πέλικανς. Ο λόγος; Ο οργανισμός αποφάσισε να τιμωρήσει τον αριστερόχειρα περιφερειακό με αποκλεισμό ενός (1) αγώνα εξαιτίας συμπεριφοράς που χαρακτηρίζεται ως επιζήμια.

Όπως αναφέρεται, το συμβάν έλαβε χώρα στη διάρκεια της προπόνησης την Τρίτη 19 Οκτωβρίου. Ο Ντοκ Ρίβερς αποφάσισε να τον διώξει από το πρόγραμμα κι εν συνεχεία αποφασίστηκε η τιμωρία του. Όπως αναφέρει μάλιστα ο Σαμς Καράνια, η αφορμή δόθηκε όταν ο Μπεν Σίμονς αρνήθηκε να συμμετάσχει σε μια άσκηση άμυνας την ώρα της προπόνησης. Τότε ο Ντοκ Ρίβερς τού ζήτησε ξανά να συνεχίσει την προπόνηση, με τη δεύτερη άρνηση από την απέναντι πλευρά να αποτελεί το σημείο οριστικής ρήξης και να οδηγεί στην τιμωρία του.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι πολύ άσχημες εδώ και αρκετούς μήνες, με τον παίκτη να είναι ξεκάθαρο πως δεν αντέχει άλλο να βρίσκεται στη Φιλαντέλφια -περιμένει την στιγμή της ανταλλαγής του.

Όσο για την ομάδα; Κι αυτή από την πλευρά της κάνει υπομονή έως ότου βρεθεί λύση (βλ. ανταλλαγή) και απεμπλακεί από ένα βαρύ συμβόλαιο, που τη δεδομένη χρονική στιγμή περισσότερα προβλήματα δημιουργεί, παρά λύνει.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ