ΕΛΛΑΔΑ

Οι διαιτητές και οι κριτές του Ιωνικός - Ολυμπιακός διέθεσαν την αμοιβή τους στον σκοπό του αγώνα

Οι διαιτητές και οι κριτές του Ιωνικός - Ολυμπιακός διέθεσαν την αμοιβή τους στον σκοπό του αγώνα
EUROKINISSI

Τους διαιτητές και τους κριτές του αγώνα με τον Ολυμπιακό ευχαρίστησε η ΚΑΕ Ιωνικός, επειδή συμμετείχαν στην προσπάθεια που έγινε για την αγορά πυροσβεστικού οχήματος για την Βόρεια Εύβοια.

Ο σκοπός του φιλανθρωπικού αγώνα ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Ολυμπιακό επιτεύχθηκε. Το πυροσβεστικό όχημα θα δοθεί στην πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια, με την ομάδα της Νίκαιας να ανακοινώνει το απόγευμα της Παρασκευής (3/9) ότι και οι διαιτητές διέθεσαν την αμοιβή τους, όπως και οι κριτές που βρέθηκαν στο κλειστό του Πλάτωνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ιωνικός:

"Ο Ionikos Nikaia BC HNC Revolution ευχαριστεί τους τρεις διαιτητές, οι κύριοι Μαγκλογιάννης, Καλδίρης, Κάρδαρης που σφύριξαν το χθεσινό φιλικό της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό και με τη σειρά τους διέθεσαν την αμοιβή τους στον ιερό σκοπό που εξυπηρέτησε ο φιλανθρωπικός αγώνας. Επίσης, ευχαριστούμε και τους κριτές του χθεσινού παιχνιδιού για την αφιλοκερδώς συμμετοχή τους.

Τέλος, ευχαριστούμε τον κόσμο που στήριξε το φιλανθρωπικό παιχνίδι που διοργάνωσε το AHEPA Maritime Chapter St’ Nicholas και βρέθηκε στις εξέδρες του Πλάτωνα. Να τονίσουμε ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά πυροσβεστικού οχήματος στο Μαντούδι Ευβοίας".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ