NBA

Οι Χιούστον Ρόκετς σπάνε το ρεκόρ παικτών σε μία σεζόν, στην ιστορία του ΝΒΑ

Ο Τζον Γουόλ στο ματς κόντρα στους Γουίζαρντς
Ο Τζον Γουόλ στο ματς κόντρα στους Γουίζαρντς Ⓒ 2021 CARMEN MANDATO/ASSOCIATED PRESS

Ούτε 15, ούτε 20, αλλά 29 παίκτες θα έχουν φορέσει φέτος τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς μόλις πατήσει παρκέ ο νεοαποκτηθείς Καμ Όλιβερ, που θα γράψει ιστορία στο ΝΒΑ.

Η τρέχουσα περίοδος συνιστά τον απόλυτο εφιάλτη για τους Ρόκετς, που έχουν το χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ (16-52) και βρίσκονται φυσικά στην τελευταία θέση της Δυτικής Περιφέρειας. Η ομάδα του Χιούστον τα έκανε μαντάρα στην περίπτωση του Τζέιμς Χάρντεν και τώρα, τέσσερις αγώνες πριν ολοκληρώσιε τη χρονιά της, είναι έτοιμη να γράψει ιστορία στη Λίγκα.

Οι Ρόκετς υπέγραψαν δεκαήμερο συμβόλαιο με τον Καμ Όλιβερ (24, 2μ.03), έναν Αμερικανό undersized ψηλό που φόρεσε φέτος τη φανέλα της ισραηλινής Ιρόνι Νες Ζιόνα και τη στιγμή που εκείνος θα πατήσει παρκέ, θα γίνουν η ομάδα που χρησιμοποίησε περισσότερους παίκτες από κάθε άλλη σε μία σεζόν στην ιστορία του ΝΒΑ! Ο Όλιβερ θα γίνει ο 29ος Rocket, με τον rookie coach Στίβεν Σάιλας να είναι μάλλον αδύνατο να θυμηθεί τους υπόλοιπους 28.

Τζέιμς Χάρντεν, Βίκτορ Ολαντίπο, Κρίστιαν Γουντ, Τζον Γουόλ, Κέβιν Πόρτερ, Κέλι Ολίνικ, Πι Τζέι Τάκερ, Τζέι' Σον Τέιτ, Έρικ Γκόρντον, Κάιρι Τόμας, Ντάνουελ Χάουζ, Αρμόνι Μπρουκς, Στέρλινγκ Μπράουν, Έιβερο Μπράντλι, Νταβίντ Νουάμπα, Κένιον Μάρτιν, ΝτάΚουαν Τζέφρις, ΝτεΜάρκους Κάζινς, Ντι Τζέι Όγκαστιν, Τζάστιν Πάτον, Μπεν ΜάκΛεμορ, Άντονι Λαμπ, Ντι Τζέι Γουίλσον, Μέισον Τζόουνς, Ρέι Σπάλντινγκ, Ρόντιονς Κούρουτς, Μπρόντρικ Τόμας, Μπρούνο Καμπόλο είναι μαζί με τον Καμ Όλιβερ οι 29 που φόρεσαν φέτος τη φανέλα των Ρόκετς.

Photo credits: 2021 Carmen Mandato/Associated Press

TAGS NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ