ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι αγώνες που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE EUROKINISSI SPORTS

Βάσει της τιμωρίας που κουβαλάει από πέρσι, ο Ολυμπιακός θα δώσει τους πέντε πρώτους εντός έδρας αγώνες του για τη Stoiximan.gr Basket League σε άδειες εξέδρες. Δείτε για ποια παιχνίδια μιλάμε.

Ο Ολυμπιακός κουβαλάει τιμωρία πέντε (4+1) αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών από πέρσι, για όσα έγιναν στον πέμπτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, με αποτέλεσμα να υποδεχθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο τον Παναθηναϊκό Superfoods σε... άδειο γήπεδο . Οι "αιώνιοι" θα τα πουν νωρίς για μία ακόμη χρονιά, με κοινό παρονομαστή των τελευταίων ετών το γεγονός πως οι αγώνες γίνονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Το ντέρμπι με το "τριφύλλι" (που θα διεξαχθεί στις 7 Οκτωβρίου) δεν είναι βέβαια το μοναδικό που θα χάσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού αφού θα γίνουν ακόμη τέσσερις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Πρόκειται για τους αγώνες με:

Τρίκαλα στις 21 Οκτωβρίου

Ρέθυμνο στις 11 Νοεμβρίου

Κόροιβο στις 2 Δεκεμβρίου, και

Λαύριο στις 16 Δεκεμβρίου

Επισημαίνουμε πως το παραπάνω θα ισχύσει σε περίπτωση που δεν μειωθεί η ποινή των "ερυθρολεύκων" -ήτοι δεν δικαιωθούν στην έφεση που έχουν ασκήσει στον Αθλητικό Δικαστή. Κάπως έτσι, το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στο ΣΕΦ με την παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού θα είναι αυτό της 30ης Δεκεμβρίου με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Μέχρι τότε, μόνο στην EuroLeague θα βρίσκονται στο γήπεδο οι φίλαθλοι της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ