ΜΠΑΣΚΕΤ

Όγδοη αναβολή στη δίκη Γιαννακόπουλου - Σπανούλη

Όγδοη αναβολή στη δίκη Γιαννακόπουλου - Σπανούλη

Στην όγδοη κατά σειρά αναβολή της δίκης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη φραστική επίθεση που είχε εξαπολύσει κατά του αρχηγού των ερυθρολεύκων, Βασίλη Σπανούλη, το 2015, προχώρησε το Ζ’ Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Αυτή τη φορά, η πλευρά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε να αναβληθεί η υπόθεση, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου υπεράσπισης, Αρ. Τζαννετή, ο οποίος όπως υποστηρίχθηκε, παρίσταται σε άλλη υπόθεση στο Πενταμελές Εφετείο. Άμεση ήταν η αντίδραση της προέδρου, η οποία επεσήμανε εύλογα τον αριθμό των αναβολών που έχουν ήδη δοθεί.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκαν οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος καθώς και ο αντιπρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας όπως και ο Γενικός Διευθυντής, Νίκος Λεπενιώτης. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, το Νομικό Επιτελείο εκπροσώπησε, η δικηγόρος Μαργαρίτα Θάνου.

Πρόεδρος: "Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει όμως. Εχει πάρει ήδη πέντε αναβολές λόγω παρέλευσης ωραρίου, μία μετά από κώλυμα του κατηγορούμενου και ακόμα μία, επειδή δεν είχαν προσέλθει οι μάρτυρες. Δεν ευθύνεται βέβαια ο κατηγορούμενος, αλλά πρέπει να γίνει...".

Όγδοη αναβολή στη δίκη Γιαννακόπουλου - ΣπανούληΕισαγγελέας: "Με τον νέο κώδικα ποινική δικονομίας δεν υπάρχει περιορισμός για την αναβολή στο πρόσωπο του κατηγορούμενου. Για αυτό αυτό προτείνω να αναβληθεί η υπόθεση με το 349 ΚΠΔ, με την επισήμανση ότι δεν μπορεί συνέχεια να αναβάλλεται η υπόθεση".

Όγδοη αναβολή στη δίκη Γιαννακόπουλου - ΣπανούληΤον λόγο έλαβε και η πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός που έχει καταθέσει τη μήνυση, η οποία ζήτησε να δοθεί μία κοντινή δικάσιμος, προκειμένου να μην χαθεί η προθεσμία για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή προς υπεράσπιση της κατηγορίας. Τελικά το δικαστήριο ανέβαλε για την 29η Απριλίου του 2020.

Photo Credits: Eurokinissio

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ