ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν για τα επόμενα τρία χρόνια

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από παιχνίδι της Φενέρ
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από παιχνίδι της Φενέρ ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του στην "Mozzart Sport", ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών.

Νέος προπονητής της Παρτίζαν - για τα επόμενα τρία χρόνια - είναι οριστικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο πρόεδρος της ομάδας Οστόγια Μιγιαϊλοβιτς επιβεβαίωσε σε επικοινωνία που είχε με τη "Mozzart Sport" τη συμφωνία που υπήρχε σαν φήμη εδώ και μερικές μέρες, όπως και τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας.

Ο Ζοτς επιστρέφει έτσι μετά από 28 χρόνια στην ομάδα με την οποία πήρε τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο το 1992 στην Κωνσταντινούπολη. Και η διάρκεια του συμβολαίου - τα τρία χρόνια - δείχνει ότι η συνεργασία γίνεται με προοπτική συμμετοχής στη EuroLeague. Διότι προς το παρόν η Παρτίζαν αγωνίζεται στο Eurocup.

Το σχετικό ρεπορτάζ παίζει ως βασικό στην ιστοσελίδα "Mozzart Sport" στο οποίο γίνεται λόγος για τους τίτλους που έχει πάρει ο Ομπράντοβιτς έως τώρα στην καριέρα του και εν συνεχεία τονίζει πως ο Σέρβος τεχνικός θα μπορούσε να πάει όπου ήθελε, αλλά τελικά διάλεξε την Παρτίζαν.

Και κλείνει με το γεγονός πως πλέον οι φίλοι των Σέρβων μπορούν να πανηγυρίζουν για την επιστροφή του "Ζοτς" ενώ από εδώ και πέρα θα ξεκινήσει να φτιάχνει την ομάδα όπως το επιθυμεί.

Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, από τη στιγμή που πρόκειται για τον πιο επιτυχημένο προπονητή των τελευταίων 30 ετών σε όλη την Ευρώπη. Σε αυτή τη διαδρομή του ο Σέρβος κόουτς οδήγησε τις ομάδες του σε 11 ευρωπαϊκά τρόπαια (9 Πρωταθλητριών με Παρτίζαν, Μπανταλόνα, Ρεάλ, Παναθηναϊκό, Φενέρμπαχτσε και 2 Σαπόρτα με Ρεάλ και Μπενετόν). Επίσης με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε 11 πρωταθλήματα και 7 κύπελλα σε 13 χρόνια, ενώ με τη Φενέρμπαχτσε άλλους 10 εγχώριους τίτλους (4 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα, 3 Σούπερ Καπ)!

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROCUP ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ