ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Βεζένκοβ κάνει ατομικές προπονήσεις στην Βουλγαρία με τον Μιχάλη Καλαβρό

Ο Βεζένκοβ κάνει ατομικές προπονήσεις στην Βουλγαρία με τον Μιχάλη Καλαβρό
SASHAVEZENKOV OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT

Με το Eurobasket 2022 να πλησιάζει και την σεζόν 2022/23 με την φανέλα του Ολυμπιακού να ακολουθεί, ο Σάσα Βεζένκοβ δεν χάνει χρόνο και κάνει ατομικές προπονήσεις στην Βουλγαρία μαζί με τον ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού, Μιχάλη Καλαβρό.

Ο Σάσα Βεζένκοβ θέλει να είναι πανέτοιμος ενόψει του Eurobasket 2022 όπου θα αγωνιστεί με την φανέλα της εθνικής Βουλγαρίας, αλλά και για την σεζόν 2022/23 με την φανέλα του Ολυμπιακού. Για αυτό ακριβώς και δεν έχει χρόνο για χάσιμο.

Ο φόργουορντ των "ερυθρόλευκων" βρίσκεται στην χώρα του μαζί με τον ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού, Μιχάλη Καλαβρό, και ακολουθεί προπονητικό πρόγραμμα, έχοντας μαζί του και μία ομάδα ανθρώπων, που περιλαμβάνει και προσωπικό γυμναστή. Μάλιστα, μοιράστηκε δύο στιγμές από την προπόνησή του μέσω Instagram, όπου στην μία φωτογραφία είναι με όλα τα άτομα που τον βοηθούν και στην δεύτερη με τον Καλαβρό και τον γιο του ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ο Σάσα Βεζένκοβ με το γκρουπ των ανθρώπων που τον βοηθάει να προπονηθεί
Ο Σάσα Βεζένκοβ με το γκρουπ των ανθρώπων που τον βοηθάει να προπονηθεί SASHAVEZENKOV OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT
Ο Σάσα Βεζένκοβ με τον Μιχάλη Καλαβρό και τον γιο του ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού, Αντώνη
Ο Σάσα Βεζένκοβ με τον Μιχάλη Καλαβρό και τον γιο του ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού, Αντώνη SASHAVEZENKOV OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ