ADIDAS NEXT GEN

Ο Βασίλης Σπανούλης στο SPORT24: "Ισχύει το 25%, αλλά εγώ είμαι Ολυμπιακός"

Ο Βασίλης Σπανούλης στο SPORT24: "Ισχύει το 25%, αλλά εγώ είμαι Ολυμπιακός"
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του SPORT24 και αναφέρθηκε στην παρουσία του Ολυμπιακού στο Final Four αλλά και στην ομάδα επιλέκτων που καθοδηγεί στο Adidas Next Generation Tournament.

Μετά από την νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα του Adidas Next Generation Tournament ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα ου SPORT24 και στον Χάρη Σταύρου. Ο προπονητής, πλέον, Σπανούλης αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης, αλλά και το ταλέντο των παικτών του οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν στο μέλλον στο υψηλότερο επίπεδο.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην παρουσία του Ολυμπιακού στο Final Four δείχνοντας ξεκάθαρα την υποστήριξή του προς τους ερυθρόλευκους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Χάρης Σταύρου

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το επίπεδο του Adidas Next Generation Tournament του Βελιγραδίου: "Ίσως είναι δύο επίπεδα καλύτερες οι ομάδες. Είναι υψηλό το επίπεδο. Πολλοί από τα παιδιά που είναι εδώ θα παίξουν στην EuroLeague και το ΝΒΑ, γι αυτό κρατήστε τα ονόματά τους. Εμείς δεν έχουμε πολλές μέρες μαζί για προπόνηση, μη λέμε τα ίδια. Κι εμείς όμως είμαστε ένα επίπεδο καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα τουρνουά αφού πρόκειται για τους δώδεκα καλύτερους από αυτούς που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Η πρεμιέρα είναι πάντα σημαντική. Κάναμε το πρώτο βήμα, προχωράμε".

Για το τι βλέπει στους παίκτες του: "Φοβερά αθλητικά προσόντα, είναι λίγα τα παιδιά που έχουν πραγματικά μεγάλο IQ. Ο Αλέξανδρος (Σαμοντούροβ) είναι ένας από αυτούς. Θέλει πολλή δουλειά, του τα χω πει, το ξέρει. Υπάρχει πολλή αθλητικότητα, χρειάζεται περισσότερο μυαλό στο παιχνίδι τους, αλλά βλέπεις ότι το μπάσκετ πάει στην αθλητικότητα. Όποιος βάζει και το μυαλό του, τότε ξεφεύγει".

Για τον Ολυμπιακό και το Final Four: "Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, γιατί εγώ είμαι με τον Ολυμπιακό. Το κλισέ είναι το 25%, αλλά κι η πραγματικότητα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Εγώ είμαι με τον Ολυμπιακό και θέλω να το πάρει ο Ολυμπιακός".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS ADIDAS NEXT GEN EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ