ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

O Βαγγέλης Λιόλιος στο SPORT24: "Δεν υπάρχει deadline για Ιτούδη, θα γίνει νέα συνάντηση με Βατούτιν"

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στη συνέντευξη Τύπου
Ο Βαγγέλης Λιόλιος στη συνέντευξη Τύπου EUROKINISSI

Με δήλωσή του στο SPORT24, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε την Πέμπτη (2/12) με τον άνθρωπο που κινεί τα νήματα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Αντρέι Βατούτιν.

Λίγη ώρα μετά από την συνάντησή του με τον Αντρέι Βατούτιν, ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στο SPORT24 για την επαφή που είχε με το αφεντικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην οποία αναλύθηκε το πλάνο και το όραμά του για την Εθνική Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εξήγησε στον Ρώσο παράγοντα πόσο πολύ θέλει να δει τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, έβαλε τις βάσεις για μία σχέση που θέλει να δυναμώσει στο μέλλον και περιμένει πλέον να μάθει πως βλέπουν οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ το συγκεκριμένο ζήτημα που "καίει" εν όψει της συμμετοχής της Ελλάδας στο EuroBasket 2022.

"Το συμπέρασμα είναι πως είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση, με έναν άνθρωπο που είναι εξαιρετική φυσιογνωμία και ισχυρή προσωπικότητα, tέτοια που αρμόζει σε έναν οργανισμό σαν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και δημιουργήθηκε μια αμοιβαία αλληλοεκτίμηση, κάτι που θεωρώ βασική προϋπόθεση και θεμέλιο λίθο για ό,τι είναι να γίνει σε επόμενη συνάντηση" ήταν το πρώτο σχόλιο του Βαγγέλη Λιόλιου στο SPORT24.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει deadline στις συζητήσεις ώστε να δοθεί οριστική απάντηση από την πλευρά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, απάντησε πως "δεν υπάρχει deadline. Θα γίνουν κι άλλες συναντήσεις στο μέλλον. Είναι θέμα σεβασμού όλο αυτό προς την πλευρά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σεβόμαστε απόλυτα τον οργανισμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον κ. Αντρέι Βατούτιν, γι αυτό μέσα από τις επαφές και τις συναντήσεις που θα έχουμε, θα δούμε τι θα προκύψει. Θα διατηρήσουμε την επαφή, από εδώ και πέρα".

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ συνδύασε το ταξίδι στη Μόσχα και τη συνάντηση με τον Βατούτιν με την αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ - Παναθηναϊκός, ενώ δεν έκρυψε ποτέ ότι ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν από την αρχή ο βασικός του στόχος για τον πάγκο της Εθνικής στις σημαντικές διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΟΚ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ