NBA

Ο Τζούλιους Ραντλ τρελάθηκε με τον διαιτητή και λίγο έλειψε να "αρπάξει" συμπαίκτη του

Ο Τζούλιους Ραντλ τρελάθηκε με τον διαιτητή και λίγο έλειψε να "αρπάξει" συμπαίκτη του

Έξαλλος με τον διαιτητή, έξαλλος και με τον Ιμάνουελ Κουίκλι ο Τζούλιους Ραντλ, στο φινάλε της δεύτερης περιόδου του αγώνα Μάτζικ - Νικς.

Η ήττα των Νικς στο Ορλάντο δεν έβαλε ακριβώς σε μπελάδες την ομάδα της Νέας Υόρκης, η οποία παραμένει εντός εξάδας στην Ανατολή για να προκριθεί απευθείας στα playoffs, αλλά δεν προλαβαίνει την τετράδα. Ωστόσο η κακή εμφάνιση του Τζούλιους Ραντλ είχε εκτός από άσχημα στατιστικά (7/20 σουτ) και μία άβολη στιγμή στο φινάλε της δεύτερης περιόδου.

Ο σταρ των Νεοϋορκέζων πήρε το αμυντικό ριμπάουντ και προσπάθησε για το heave (σουτ από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη), με τον Φραντς Βάγκνερ να μπαίνει μπροστά του και να τον σταματάει. Ο Ραντλ πίστεψε ότι ο Γερμανός των Μάτζικ έπρεπε να χρεωθεί με blocking foul, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του προς τον διαιτητή και όταν ο Ιμάνουελ Κουίκλι προσπάθησε να τον ηρεμήσει, τα άκουσε και εκείνος. Η εικόνα του έξαλλου Ραντλ με τους πάντες και με τα πάντα ενόχλησε, σίγουρα όμως ήταν απλώς μία στιγμή έντασης και τίποτα περισσότερο.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ