NBA

Ο Τζορτζ Καρλ δήλωσε την απέχθειά του για τον ΝτεΜάρκους Κάζινς

Ο προπονητής Τζορτζ Καρλ σε στιγμή διαφωνίας με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, στην κοινή τους θητεία στους Σακραμέντο Κινγκς
Ο Τζορτζ Καρλ κι ο ΝτεΜάρκους Κάζινς από τη συνύπαρξή τους στους Σακραμέντο Κινγκς AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Ο Τζορτζ Καρλ είδε ένα challenge στο Twitter και δεν έχασε την ευκαιρία, δηλώνοντας την απέχθειά του για τον ΝτεΜάρκους Κάζινς βάζοντας δίπλα στο όνομά του ένα emoji φίδι!

Στην πολυετή καριέρα του στο ΝΒΑ, ο Τζορτζ Καρλ είχε ένα μάλλον σύντομο πέρασμα από τους Κινγκς. Πήγε στο Σακραμέντο τον Φεβρουάριο του 2015 και αποχώρησε τον Απρίλιο του 2016, παρά το γεγονός ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Ο βετεράνος πλέον coach φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει τη θητεία του στους Βασιλιάδες και τώρα, σχεδόν πέντε χρόνια μετά, παραδέχεται πως απεχθάνεται έναν από τους παίκτες που συνάντησε στην ομάδα της Δύσης.

Ο 69χρονος Καρλ είδε ένα... τουιτερικό challenge, το οποίο έλεγε "το πρώτο όνομα είναι ο παίκτης που σιχαινόσουν πριν από 10 χρόνια και το δεύτερο ο παίκτης που σιχαίνεσαι περισσότερο τώρα" και τράβηξε τη σκανδάλη γράφοντας το όνομα του ΝτεΜάρκους Κάζινς, βάζοντας δίπλα του και ένα emoji φίδι! Οι δύο άνδρες είχαν ομηρικούς καυγάδες στους Κινγκς, με τις φήμες να λένε ότι ο έμπειρος σέντερ ήταν εκείνος που ζήτησε την απόλυσή του και την απομάκρυνσή του από το Σακραμέντο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ