ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Ο Τζόρνταν Μπελ πιθανός αντικαταστάτης του Γιούντο στην Βίρτους Μπολόνια

Ο Τζόρνταν Μπελ με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Τζόρνταν Μπελ με την φανέλα των Γουόριορς 2019 TED S. WARREN/AP PHOTO

Ο Έκπε Γιούντο ήταν ο μεγάλος άτυχος του πρώτου επίσημου ματς της Βίρτους Μπολόνια καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο. Στην Μπολόνια ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του, με τον Τζόρνταν Μπελ να είναι υποψήφιος.

Μεγάλη ατυχία χτύπησε την Βίρτους Μπολόνια καθώς ο Έκπε Γιούντο, ένα από τα βασικά "γρανάζια" της ομάδας του Σκαριόλο, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο πρώτο επίσημο ματς της ομάδας απέναντι στην Τορτόνα για το Super Cup Ιταλίας, και αποχώρησε με φορείο.

Στην ομάδα φοβούνται για σοβαρό τραυματισμό κάτι που επιβεβαίωσε και ο προπονητής, Σέρτζιο Σκαριόλο σε δηλώσεις του. Όπως επισήμανε ο Ιταλός τεχνικός η ομάδα θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του Γιούντο με τον Τζόρνταν Μπελ να είναι ένα από τα ονόματα που έχει πέσει το τραπέζι, σύμφωνα με την Corriere Di Bologna.

Ο Μπελ (26 ετων, 2.03) είναι πρωταθλητής του ΝΒΑ το 2018 με την φανέλα των Γουόριορς, αγωνίστηκε το καλοκαίρι στο Summer League με την φανέλα των Ατλάντα Χοκς και θα μπορούσε να γίνει μία καλή λύση στα χέρια του Σκαριόλο μιας και τη δεδομένη στιγμή είναι free agent.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ