NBA

NBA, Σέλτικς - Μπακς: Ο Τζέιλεν Μπράουν δεν χάνει το Game 1

Ο Τζέιλεν Μπράουν απέναντι στον Τζριου Χολιντέι
Ο Τζέιλεν Μπράουν απέναντι στον Τζριου Χολιντέι AP PHOTO/MORRY GASH

Οι μέρες που μεσολάβησαν από την πρόκριση επί των Νετς ήταν ευεργετικές για τον Τζέιλεν Μπράουν, ο οποίος θα παίξει κανονικά στην πρώτη μάχη των Σέλτικς με τους Μπακς στη Βοστόνη.

Ο καθοριστικός Τζέιλεν Μπράουν των 22,5 πόντων, των 5.3 ριμπάουντ, των 4,25 ασίστ και των 2,5 κλεψιμάτων στη νικηφόρα σειρά με τους Μπρούκλιν Νετς δεν είναι διατεθειμένος να λείψει από το πρώτο παιχνίδι απέναντι στους Μπακς, στον δρόμο για τους τελικούς της Ανατολής.

Ο 25χρονος περιφερειακός (1.98) των Σέλτικς είχε αρκετές ημέρες να ξεκουραστεί και να μην επιβαρυνθεί με προπονήσεις και όπως όλα δείχνουν θα είναι παρών στη μάχη της Πρωτομαγιάς (20:00, LIVE από το SPORT24) στο Γκάρντεν.

"Ήταν απαραίτητο να πάρω μερικές ημέρες ρεπό, νομίζω ότι είμαι εντάξει", ενημέρωσε ο Μπράουν τους δημοσιογράφους, καθησυχάζοντας παράλληλα τους φίλους των Κελτών που δεν θα 'θελαν, σε καμία περίπτωση, μια τέτοια απώλεια πριν από το συναπάντημα με την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αλήθεια είναι πως ο δυναμικός γκαρντ των Σέλτικς κουβαλά αυτό τους πόνους στον μηρό επί μήνες, έχοντας μάθει να ζει μαζί του και να το διαχειρίζεται σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ. Πρώτη φορά τον απασχόλησε τον περασμένο Νοέμβριο κι έκτοτε χρειάζεται ν' απέχει πότε - πότε να απέχει για ν' αποφευχθεί ο κίνδυνος επιδείνωσης.

Βέβαια ύστερα από το ματς της περασμένης Δευτέρας οι ενοχλήσεις ήταν πιο έντονες από ποτέ τις τελευταίες εβδομάδες, κάτι που έφερε σε άβολη θέση τόσο τον κόουτς Ουντόκα όσο και τον Μπραντ Στίβενς. Αμφότεροι ήξεραν ότι είναι μια περίπτωση που χρήζει λεπτών χειρισμών και ειδικής μεταχείρισης.

Γι' αυτό και ο Μπράουν ξεκουράστηκε όσο έπρεπε και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπειών. Ειδάλλως δεν θα δήλωνε ξανά παρών. Το ερώτημα είναι πλέον, αν μπορεί ν' αντέξει μια μεγάλη σειρά υψηλών απαιτήσεων.

TAGS NBA NBA ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ