EUROLEAGUE

Ο Τόρνικε Σενγκέλια ξέρει τι καριέρα θα ακολουθήσει μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του

Kyle Hines, Tornike Shengelia
A | X Armani Exchange Olimpia Milano - Segafredo Virtus Bologna G2
UnipolSai Legabasket Serie A 2021-22
Finali Scudetto, Gara-2
Milano, 10/06/2022
Foto MarcoBrondi // CIAMILLO-CASTORIA
Kyle Hines, Tornike Shengelia A | X Armani Exchange Olimpia Milano - Segafredo Virtus Bologna G2 UnipolSai Legabasket Serie A 2021-22 Finali Scudetto, Gara-2 Milano, 10/06/2022 Foto MarcoBrondi // CIAMILLO-CASTORIA PHOTO CREDITS: FLICKR/OLIMPIA MILANO

Ο Τόρνικε Σενγκέλια πήρε πτυχίο στο sports management, θέλοντας να προετοιμάσει το μέλλον του, μετά το φινάλε της καριέράς του.

Στα 31 του, ο Τόρνικε Σενγκέλια δεν μπορεί να έχει παράπονο από τα (μεγάλα) συμβόλαια που έχει υπογράψει κι από τις φανέλες που έχει φορέσει. Ο ύψους 2μ06 πάουερ φόργουορντ αποτελεί εδώ κι αρκετά χρόνια έναν εκ των κορυφαίων παικτών της EuroLeague, όντας σταθερά από τους πλέον περιζήτητους αθλητές της διοργάνωσης.

Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα, όσον αφορά στη ζωή μετά το φινάλε της (σπουδαίας) καριέρας του. Γι αυτό, φρόντισε να προετοιμάσει το μέλλον του, ήδη από τώρα. Όπως ανακοίνωσε περιχαρής ο ίδιος στα social media, είναι πλέον πτυχιούχος στο sports management, όπερ και σημαίνει πως έχει έτοιμο το plan b για το υπόλοιπο της καριέρας του.

Όπως άλλωστε έγραψε ο ίδιος: "Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς ή πολύ αργά για να σκεφτείς και να σχεδιάσεις το μέλλον. Να θυμάσαι, να πιστεύεις πάντα στον εαυτό σου και να είσαι παράδειγμα προς μίμηση".

Παρεμπιπτόντως, ο Τόρνικε Σενγκέλια παραμένει ελεύθερος στην αγορά, αναζητώντας το επόμενο συμβόλαιό του, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι με τη Βίρτους Μπολόνια.

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ