ΓΑΛΛΙΑ

Ο Τόνι Πάρκερ αποκάλυψε ποιος είναι ο μεγάλος στόχος της Βιλερμπάν από το NBA

Ο Τόνι Πάρκερ αποκάλυψε ποιος είναι ο μεγάλος στόχος της Βιλερμπάν από το NBA
2019 AP PHOTO/ERIC GAY

Καλός ο Λοβέρν, σπουδαίος ο ντε Κολό, όμως ο πρόεδρος της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ, έχει βάλει στο μάτι έναν Γάλλο με 15 σεζόν στο NBA. Τον Νικολά Μπατούμ, τον οποίο θέλει να πάρει στην ASVEL το καλοκαίρι του 2023.

Ο Νάντο ντε Κολό κι ο Ζοφρέ Λοβέρν ήταν δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές της Βιλερμπάν το περασμένο καλοκαίρι. Γενικώς το ρόστερ της ASVEL δεν μπορεί να πει κάποιος ότι βελτιώθηκε σημαντικά σε σχέση με την περσινή περίοδο, ωστόσο η απόκτηση των συγκεκριμένων δύο αθλητών, ήταν δείγμα όσων σκέφτεται ο Τόνι Πάρκερ, ο οποίος αποκάλυψε τον μεγάλο στόχο του για το καλοκαίρι του 2023.

Σύμφωνα με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα και θρύλο των Σπερς, που είναι πρόεδρος της ASVEL και αυτός που παίρνει τις αποφάσεις, ο Νικολά Μπατούμ και θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του και έχει και μετοχές στον σύλλογο με αποτέλεσμα να υπάρχουν ισχυροί δεσμοί ώστε να προκύψει αυτός ο γάμος. Ο Πάρκερ δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι βρίσκεται σε επαφή με τον 33χρονο περιφερειακό των Κλίπερς, που δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από το NBA πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα του Λος Άντζελες.

Ο Μπατούμ θα πάρει 10.843.350 δολάρια για την τρέχουσα περίοδο και 11.710.818 δολάρια για τη σεζόν 2023/23, αν φυσικά μείνει στις ΗΠΑ. Ο Γάλλος διανύει τη 15η χρονιά του στο NBA, στο οποίο έχει 11.1 πόντους, 5.1 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 30.6 λεπτά σε 920 αγώνες με τους Μπλέιζερς, τους Χόρνετς και τους Κλίπερς. Στον τραπεζικό του λογαριασμό έχουν μπει 184 εκατομμύρια δολάρια.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ