ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Τόμας Γουόκαπ στην Game Night: "Είμαστε στους τελικούς, δεν είναι ώρα να είμαστε κουρασμένοι"

Ο Τόμας Γουόκαπ στην Game Night: "Είμαστε στους τελικούς, δεν είναι ώρα να είμαστε κουρασμένοι"

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στην Game Night και τη Βασιλική Καραμούζα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στην απόδοση των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 73-70 του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό της Basket League. Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στην Game Night και τη Βασιλική Καραμούζα, αναφέρθηκε στα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του, τονίζοντας πως δεν είναι ώρα για κούραση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ:

Ποιοι ήταν οι παράγοντες που επηρέασαν την απόδοση του Ολυμπιακού: "Χαλαρώσαμε, ειδικά στην δεύτερη και στην τρίτη περίοδο. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας και μάς τιμώρησαν".

Για το αν ήταν η κούραση: "Αυτή είναι μία ευκαιρία να σηκώσεις ένα τρόπαιο, κάποιοι παίκτες δεν είχαν την ευκαιρία σε ολόκληρη την καριέρα τους να κατακτήσουν έναν τίτλο. Είμαστε εδώ στους τελικούς του πρωταθλήματος, δεν είναι ώρα να είμαστε κουρασμένοι. Δεν είναι αυτό. Είναι μπάσκετ, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, εμείς είχαμε κάποια downs στο παιχνίδι μας. Έβαλαν και κάποια σουτ".

Για το δεύτερο παιχνίδι: "Χρειάζεται συνέπεια, να παίξουμε και τα 40 λεπτά, να είμαστε δυνατοί στην άμυνα, συγκεντρωμένοι. Να μην αφήσουμε σκαμπανεβάσματα".

Δείτε την Game Night:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE GAME NIGHT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ