NBA

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο "ξύρισε" το κεφάλι του και ο Καλάθης σχολίασε ότι είναι... δίδυμοι

Milwaukee Bucks forward Thanasis Antetokounmpo (43) in the first half of an NBA basketball game Monday, March 9, 2020, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Milwaukee Bucks forward Thanasis Antetokounmpo (43) in the first half of an NBA basketball game Monday, March 9, 2020, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο άλλαξε look με τη βοήθεια ενός φίλτρου στο Instagram, δείχνοντας πώς θα ήταν η εικόνα του με ξυρισμένο κεφάλι. Ο Νικ Καλάθης δεν έχασε την ευκαιρία να του κάνει πλάκα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε την μεγάλη απόφαση: Ξύρισε το κεφάλι του. Όχι στην πραγματικότητα, αλλά με τη βοήθεια ενός φίλτρου του Instagram, ο διεθνής φόργουορντ θέλησε να δει πώς θα ήταν η εικόνα του χωρίς μαλλιά και στη συνέχεια μοιράστηκε τη μοιράστηκε στα social media.

Ο Νικ Καλάθης δεν έχασε την ευκαιρία να του κάνει πλάκα.

Με τον Θανάση να γράφει "νέο look, πείτε μου την γνώμη σας στα σχόλια", ο Καλάθης έσπευσε να σχολιάσει, γράφοντας "Είμαστε δίδυμοι τώρα", αφού και ο ίδιος έχει εδώ και χρόνια ξυρίσει το κεφάλι του, προκαλώντας το γέλιο του Θανάση.

Δείτε το post του Θανάση και το σχόλιο του Καλάθη:

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο "ξύρισε" το κεφάλι του και ο Καλάθης σχολίασε ότι είναι... δίδυμοι
Το σχόλιο του Νικ Καλαθη στο post του Θανάση Αντετοκούνμπο PRINTESCREEN COMMENTS THANASIS ANTETOKOUNMPO INSTAGRAM ACCOUNT
TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ