ΕΥΡΩΠΗ

Ο Τελέτοβιτς έβαλε 38 πόντους στη δεύτερη κατηγορία της Βοσνίας, παίζοντας με τον 13χρονο γιο του

Ο Τελέτοβιτς έβαλε 38 πόντους στη δεύτερη κατηγορία της Βοσνίας, παίζοντας με τον 13χρονο γιο του
SPORT1.BA

Ξανά στα παρκέ ο Μίρζα Τελέτοβιτς, που στα 36 του χρόνια ενισχύει την ομάδα ΚΚ Τούμπινα! Ο Βόσνιος έβαλε 38 πόντους στο ματς με την ΚΚ Μπόσνιακ, ενώ ο 13χρονος γιος του πρόσθεσε 13 σε εννέα λεπτά!

Τέσσερα χρόνια μετά από την πνευμονική εμβολή που υπέστη έπειτα από αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο, ο Μίρζα Τελέτοβιτς γύρισε στα παρκέ για χάρη της ΚΚ Τούμπινα, ομάδας της πόλης Γιαμπλάνιτσα, η οποία συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της Βοσνίας!

Ο 36χρονος πρώην NBAer (Νετς, Σανς, Μπακς) γυμναζόταν εδώ και αρκετό καιρό με την συγκεκριμένη ομάδα, σκεφτόταν να την ενισχύσει και την περασμένη σεζόν, ωστόσο προτίμησε να προφυλαχθεί από τον Covid-19. Τελικά μπήκε στο ρόστερ της φέτος, για να βοηθήσει και τον προπονητή που ήταν ο πρώτος δάσκαλός του όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην Τούζλα.

Στην ΚΚ Τούμπινα αγωνίζεται και ο 13χρονος γιος του Μίρζα Τελέτοβιτς, Μπένταμιν, ο οποίος σκόραρε 11 πόντους στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην ΚΚ Μπόσνιακ (126-77), την ώρα που ο άλλοτε συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετρούσε μόλις... 38.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ