NBA

Ο Τάκο Φολ τελείωσε φάση με κίνηση που θύμισε Ολάζουον και μετά έκανε 4 τάπες σε 1 λεπτό

Ο Τακο Φολ τελειώνει μία φάση
Ο Τακο Φολ τελειώνει μία φάση PRINTSCREEN

Ο ύψους 2.26 μέτρων Τάκο Φολ πρόλαβε στα 5 λεπτά που αγωνίστηκε στην νίκη των Σέλτικς επί των Μάτζικ να κάνει θόρυβο, αφού αρχικά τελείωσε φάση με τρόπο που θύμισε Ολάζουον και κατόπιν έκανε 4 τάπες σε ένα λεπτό.

Ο Τάκο Φολ είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Είναι όμως και ένας παίκτης που μπορεί να κάνει πράγματα, κάτι που έδειξε ξανά στην νίκη των Σέλτικς με 132-96 επί των Μάτζικ.

Ο ύψους 2.26 μέτρων σέντερ αγωνίστηκε μόλις 5 λεπτά κόντρα στο Ορλάντο, ωστόσο πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Αρχικά έδειξε τι μπορεί να κάνει στην επίθεση, όπου κάποια στιγμή βρέθηκε να αντιμετωπίζει σε κατάσταση ένας εναντίον ενός το Μο Μπάμπα και αφού έκανε μέχρι και ντρίμπλα κάτω από τα πόδια επιτέθηκε προς το καλάθι και με μία προσποίηση που θύμισε Χακίμ Ολάζουον - έστω και σε... slow motion - σκόραρε μέσα σε αποθέωση:

Όσο εντυπωσιακό όμως και αν ήταν αυτό το καλάθι, αυτά που έκανε στην άλλη πλευρά του παρκέ ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακά. Και αυτό γιατί κάποια στιγμή έκανε 4 τάπες σε ένα λεπτό, σταματώντας ισάριθμες επιθέσεις των Μάτζικ!

Για την ιστορία, την φετινή σεζόν ο Φολ έχει 2.7 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 0.8 κοψίματα μέσο όρο σε 6.7 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ