ΕΥΡΩΠΗ

Ο Τάι Λόσον τα έκανε λίμπα στη Μαδρίτη και συνελήφθη

Ο Τάι Λόσον σε φάση από αγώνα των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς τον Απρίλιο του 2018
Ο Τάι Λόσον σε φάση από αγώνα των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς τον Απρίλιο του 2018 2021 AP PHOTO/NICK WASS

Μία μέρα μετά από τον καυγά στο αεροδρόμιο Μπαράχας, ο Τάι Λόσον πρωταγωνίστησε σε δύο επεισόδια, τραυμάτισε πελάτη εστιατορίου σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Marca και κρατείται από την Αστυνομία της Μαδρίτης.

Η κατρακύλα του Τάι Λόσον δεν έχει τέλος. Ο 34χρονος μπασκετμπολίστας, που πέρασε για λίγες εβδομάδες από την Ελλάδα για λογαριασμό του Κολοσσού, συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής (6/2) στη Μαδρίτη μετά από έντονο επεισόδιο σε ιταλικό εστιατόριο. Αυτό, μία ημέρα μετά από επεισόδιο που είχε στο αεροδρόμιο Μπαράχας με υπαλλήλους που του ζήτησαν να φορέσει την μάσκα του.

Ο άλλοτε σούπερ σκόρερ των Ντένβερ Νάγγετς (12.7 πόντοι, 6 ασίστ ανά 29.2 λεπτά σε 551 αγώνες στο NBA) συνελήφθη από την αστυνομία της Μαδρίτης μετά από τσακωμό στον οποίο προκάλεσε και τον τραυματισμό ενός άνδρα. Ο Λόσον πέταξε ποτήρι σε πελάτη, ο οποίος χρειάστηκε ράμματα για να σταματήσει την αιμορραγία σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Marca, πριν βγει από το εστιατόριο της οδού Αβενίδα Νάζαρετ και ξεκινήσει νέο καυγά.

Αυτή τη στιγμή ο Αμερικανός κρατείται στην περιοχή Ρετίρο. Στην Ισπανία προσγειώθηκε από την Βιέννη, για να επιβιβαστεί σε άλλη πτήση με προορισμό τον Άγιο Δομήνικο. Προς το παρόν, έχει αρκετές εξηγήσεις να δώσει, μετά από ακόμα ένα άσχημο συμβάν στο οποίο πρωταγωνίστησε τα τελευταία χρόνια.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ