ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ

Ο Στίβεν Άνταμς έδωσε επική ατάκα όταν τον ρώτησαν αν θα του λείψουν οι παίκτες των Θάντερ

Ο Στίβεν Άνταμς απέναντι στους Πέλικανς
Ο Στίβεν Άνταμς απέναντι στους Πέλικανς AP IMAGES/SUE OGROCKI

"Θα μου λείψουν, αλλά δεν πέθανα κιόλας, θα τους ξαναδώ" ήταν η απάντηση του Στίβεν Άνταμς όταν τον ρώτησαν πως νιώθει που δεν βρίσκεται πλέον στην Οκλαχόμα Σίτι αλλά στην Νέα Ορλεάνη.

Πριν από μερικές ημέρες αποχώρησε από την Οκλαχόμα Σίτι, Μετά από επτά χρόνια στους Θάντερ. Ο Στίβεν Άνταμς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Ορλεάνη, με την φανέλα των Πέλικανς, στο πλευρό του Ζάιον Γουίλιαμσον, σίγουρα όμως θα του λείψουν όσα έζησε στην προηγούμενη ομάδα του από το 2013 έως το φθινόπωρο του 2020.

Στη media day των Πέλικανς ρώτησαν τον Νεοζηλανδό σέντερ πως αισθάνεται που άλλαξε πόλη, ομάδα και συμπαίκτες και εκείνος έδωσε μία από αυτές τις απαντήσεις που δείχνουν κάθε φορά τον καταπληκτικό του χαρακτήρα.

"Είναι μέρος της δουλειάς, είναι δύσκολο να αφήνεις σχέσεις που έχεις χτίσει και να προχωράς, αλλά εντάξει, δεν πέθανα κιόλας, θα τους ξαναδώ όλους αυτούς. Πέρασα όμορφα στην Οκλαχόμα Σίτι" είπε λίγο πριν πιάσει δουλειά υπό τις οδηγίες του Σταν Βαν Γκάντι εν όψει της έναρξης της σεζόν 2020/21.

Ο Άνταμς έχει συμβόλαιο 27.528.090 εκατομμυρίων δολαρίων και θα είναι free agent το καλοκαίρι του 2021, ενώ στους Πέλικανς θα πάρει τον ρόλο του βασικού σέντερ δίπλα στον Ζάιον Γουίλιαμσον. Τη σεζόν 2019/20 είχε 10.9 πόντους από 59.4% στο δίποντο και 58.2% στις βολές, μαζί με 9.3 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και ένα μπλοκ ανά 26.7 λεπτά σε 63 αγώνες.

Η κορυφαία στιγμή του την περασμένη σεζόν ήταν πάντως η ατάκα στη "φούσκα", την ώρα που πολλοί σούπερσταρς του ΝΒΑ παραπονιούνταν για την απομόνωση στην οποία βρίσκονταν.

Photo credits: AP Images/Sue Ogrocki

TAGS ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ NBA ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ