ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σπανούλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει με την Εθνική στο προολυμπιακό

Ο Σπανούλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει με την Εθνική στο προολυμπιακό

Πέντε χρόνια μετά από την αποχώρησή του από την Εθνική Ελλάδας, ο Βασίλης Σπανούλης άφησε ορθάνοιχτο το παράθυρο για την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για το προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά (VIDEO).

Αυτό κι αν ήταν ευχάριστο... Λίγα μόλις λεπτά μετά από το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Κολοσσός, του πρώτου φιλικού αγώνα στο πλαίσιο του προγράμματος "Monday Night Against Covid-19" της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, ο Βασίλης Σπανούλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει με την Εθνική Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια, στο τέλος του Ιουνίου.

Ο Βαγγέλης Ιωάννου έκανε την ερώτηση και ο "Kill-Bill" δεν μπορούσε να την αποφύγει, πέντε χρόνια μετά από το τελευταίο του ματς με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η Ελλάδα θα παίξει στον Καναδά, αρχικά απέναντι στην Κίνα και τους οικοδεσπότες και αν προχωρήσει με κάποιες εκ των Ουρουγουάη, Τσεχία, Τουρκία. Το τουρνουά θα γίνει 29/6 έως 4/7.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπανούλης:

"Σπουδαίο αυτό που κάνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, έγιναν δωρεές και σε νοσοκομεία. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για να σωθούμε από αυτή την τραγική πανδημία. Δυστυχώς ούτε εμείς ήμασταν εξαίρεση, μακάρι να περάσει όλο αυτό, να συνδράμουμε και να βοηθήσουμε όλοι. Θα δούμε, ναι (το αφήνω ανοιχτό), θα δούμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ