ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος αποκάλυψε πότε θα γίνει η δίκη για την υπόθεση ντόπινγκ του Ντίνου Μήτογλου

EUROLEAGUE 2021-2022 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αναμονή μερικών ακόμη εβδομάδων για την εκδίκαση της υπόθεσης ντόπινγκ του Ντίνου Μήτογλου, με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, νομικό που εκπροσωπεί τον 26χρονο μπασκετμπολίστα, να μιλάει στην ΕΡΑ Σπορ για τη διαδικασία.

Από την ημέρα που η Αρμάνι Μιλάνο ενημέρωσε πως ο Ντίνος Μήτογλου τέθηκε εκτός ομάδας εξαιτίας θετικού δείγματος σε έλεγχο ντόπινγκ, έχουν περάσει αρκετοί μήνες. Επτά για την ακρίβεια. Ο 26χρονος φόργουορντ παραμένει στο παρασκήνιο, με τον δικηγόρο του, Σοφοκλή Πιλάβιο, να εξηγεί στην εκπομπή "Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιον" με τον Βαγγέλη Ιωάννου πως η υπόθεσή του θα "τσουλήσει" πιθανότατα τον Νοέμβριο.

"Έχει περάσει πολύς καιρός, καθώς υπήρχε η λεγόμενη προδικασία, πράγματα που απαιτούνταν για να φτάσουμε στη δίκη, η οποία βεβαίως δεν είναι ακριβώς δίκη. Έχουμε κάνει πάρα πολλή δουλειά, η λεγόμενη δίκη θα γίνει πιθανότατα τον άλλο μήνα. Δεν μου άρεσε που άργησε τόσο πολύ, όμως μπορεί να βγει σε καλό η καθυστέρηση. Υπάρχει το δικαίωμα δύο εφέσεων, η μία στο εφετείο της FIBA και η άλλη στο CAS, ωστόσο αν φτάσουμε εκεί θα αναγκαστώ να εγκαταλείψω την υπόθεση καθώς αποτελώ μέλος του" ήταν τα λόγια του έμπειρου νομικού στην ΕΡΑ Σπορ.

Την περσινή σεζόν ο Μήτογλου έπαιξε σε 13 αγώνες της Αρμάνι Μιλάνο (μία φορά πενταδάτος), με απολογισμό 7.6 πόντους (55% στο δίποντο, 29.6% στο τρίποντο, 81.8% στις βολές), 4.2 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, ένα κλέψιμο και 9.2 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 17:28.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ