ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σάσα Βεζένκοβ στη Game Night: "Αν θέλουμε να φτάσουμε στους στόχους μας, δεν πρέπει να κρύβουμε τίποτα κάτω από το χαλάκι"

Ο Σάσα Βεζένκοβ στη Game Night: "Αν θέλουμε να φτάσουμε στους στόχους μας, δεν πρέπει να κρύβουμε τίποτα κάτω από το χαλάκι"
PRINTSCREEN

Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στη Game Night του SPORT24 μετά τη 13η συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στη Game Night του SPORT24 μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ για την 32η αγωνιστική της EuroLeague και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να κοιτάξουν να βελτιωθούν από τα λάθη τους, αν θέλουν να επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέσει, να βρεθούν δηλαδή στο Final Four του Κάουνας και να κατακτήσουν στη συνέχεια το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Βούλγαρος φόργουορντ σημείωσε: "Και στα ματς με τη Βιλερμπάν και την Παρτίζαν χάσαμε σουτ. Κάνουμε προπόνηση, δεν μας απασχολεί Ελπίζουμε να μουν όταν πρέπει. Η βάση μας είναι η άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι, οπότε πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα διαφορετικά. Σήμερα δεν κρινόταν τίτλος, αλλά ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να βλέπουμε τι δεν πάει καλά, αν θέλουμε να φτάσουμε στους στόχους που έχουμε θέσει φέτος. Δεν πρέπει να κρύβουμε τίποτα κάτω από το χαλάκι επειδή κερδίσαμε και πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Δεν έχουμε πατήσει φρένο, αλλά δεν μπορείς να παίζεις 6 μήνες φανταστικά. Παίξαμε φοβερά τον Οκτώβρη, δεν παίξαμε τον Δεκέμβρη. Παίξαμε σούπερ το Φεβρουάριο, δεν παίζουμε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Το θέμα για εμάς είναι να παίρνουμε νίκες και να βελτιώνομαστε. Το πρέπει είναι όταν κρίνονται προκρίσεις ή τίτλοι. Σίγουρα στον Ολυμπιακό το κάθε παιχνίδι είναι πρέπει, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε και να βλέπουμε τα λάθη μας".

Για το αν κοιτάει τα ατομικά του στατιστικά: "Όχι, πραγματικά σου λέω, η ιστορία γράφεται με το να κερδίζεις τίτλους, δεν γράφεται ούτε με τον κερδίσεις ατομικά βραβεία, ούτε με το να κερδίσεις κάτι στα χαρτιά, με το να είσαι δηλαδή πρώτος σκόρερ και να φαίνεται στη στατιστική αυτό. Το θέμα είναι να πάμε στο Final Four, γιατί αυτός είναι ο στόχος και από εκεί και πέρα είναι εντελώς άλλη η διοργάνωση. Βλέπετε τι γίνεται στην EuroLeague και πόσο δύσκολη είναι. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, δεν υπάρχει αντίπαλος που να μην θέλει να πάει στο Final Four. Θέλει υπομονή και δουλειά".

Για το αν κοιτάνε τις ομάδες στις θέσεις 7-8: "Δεν κοιτάμε χαμηλά. Βλέπω σαν άνθρωπος του μπάσκετ τι γίνεται, αλλά ως ομάδα δεν απασχολεί. Έχουμε δύο ακόμα παιχνίδια και για την EuroLeague και για το πρωτάθλημα, θέλουμε να τελειώσουμε δυνατά, να κάνουμε προπόνηση, να έχουμε ένα μικρό κενό να προετοιμαστούμε για τα playoffs και να είμαστε έτοιμοι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ