ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιστρέφει στην Αθήνα: Η Άννα Βίσση τον έπεισε να αγοράσει νυχτερινό κέντρο διασκέδασης

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιστρέφει στην Αθήνα: Η Άννα Βίσση τον έπεισε να αγοράσει νυχτερινό κέντρο διασκέδασης

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποδεικνύεται πολυπράγμων, δεδομένου πως πήρε την απόφαση να συνδεθεί επιχειρηματικά με την Αθήνα. Η λατρεία για την Άννα Βίσση και η ειλημμένη απόφαση για νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην ελληνική πρωτεύουσα.

Η αγάπη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την Αθήνα είναι γνωστή και αποδεδειγμένη. Η τετραετής παρουσία στον Παναθηναϊκό σε δύο δόσεις (2007-'10 & 2011-'12) αποτέλεσε την αφορμή για να δεθεί συναισθηματικά με την Ελλάδα και να επιστρέφει σε αυτή όποτε είχε την ευκαιρία (για διακοπές φυσικά).

Εσχάτως όμως, στο μυαλό του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μπήκε το ενδεχόμενο της επιστροφής. Όχι για επαγγελματικούς (προπονητικούς) λόγους, αλλά για επιχειρηματικούς. Κι όπως φαίνεται, τα δύο τελευταία ταξίδια στην Αθήνα για τους αγώνες της EuroLeague με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αποτέλεσαν την κατάλληλη αφορμή ώστε να "τρέξουν" οι συζητήσεις και οι επαφές με τους ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν να κάνει πράξη αυτό που έχει κατά νου.

Τι είναι αυτό; Η επένδυση σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα!

Κάτι που για να υλοποιηθεί απαιτεί αρκετά ακόμη βήματα, κυρίως σε γραφειοκρατικό επίπεδο. Έχει όμως τη διάθεση, το πλάνο, το κεφάλαιο (εξαιρετικά σημαντικό άλλωστε), αλλά και το... πρόσωπο που θα αποτελέσει τη βιτρίνα για το νυχτερινό κέντρο που θα ανοίξει.

Πρόκειται για την Άννα Βίσση! Οι λόγοι προφανείς. Πρόκειται για την αγαπημένη του τραγουδίστρια, αλλά και για ένα άτομο που μπορεί (κι από επιχειρηματικής άποψης να το δει κάποιος) να ανεβάσει πολύ γρήγορα τις προσδοκίες και να καταστήσει το συγκεκριμένο βήμα προσοδοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η παρουσία του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια η Άννα Βίσση πριν από τρεις εβδομάδες περίπου δεν ήταν τυχαία. Μπορεί το VIDEO που κυκλοφόρησε με εκείνον να έγινε viral και να προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό των διοικούντων την Μπαρτσελόνα, αλλά εξηγεί πολλά. Κι αυτό γιατί είχε προηγηθεί συνάντηση με την Άννα Βίσση (παρουσία ακόμη δύο ανθρώπων εμπιστοσύνης του) προκειμένου να της μεταφερθούν οι σκέψεις και το πλάνο που έχει ήδη αρχίσει να εκπονεί ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Το project λοιπόν έχει μπει ήδη στη φάση της αρχικής υλοποίησης, με στόχο όλα να είναι έτοιμα το φθινόπωρο. Έτσι ώστε η Αθήνα να αποκτήσει ακόμη ένα κέντρο νυχτερινής διασκέδασης πολύ υψηλής ποιότητας, αλλά κι ο ίδιος να κάνει την πρώτη επιχειρηματική απόπειρα της ζωής του.

Τα υπόλοιπα θα φανούν στην πράξη...

Μέχρι τότε, να έχετε καλό μήνα και καλή πρωταπριλιά!

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ