NBA

Ο Ρόμπιν Λόπεζ έκανε το πιο ξεκαρδιστικό tweet του καλοκαιριού

Ο Ρόμπιν Λόπεζ σε φάση από αγώνα των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς τον Μάρτιο του 2021
Ο Ρόμπιν Λόπεζ σε φάση από αγώνα των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς τον Μάρτιο του 2021 2021 AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II, POOL

Ο κόσμος συγχαίρει τον Ρόμπιν Λόπεζ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Μπακς, αν και εκείνος έπαιζε τη σεζόν 2020/21 στους Γουίζαρντς, ωστόσο ο πολύπειρος σέντερ απαντάει συνεχώς με ένα "ευχαριστώ" και συνεχίζει τη ζωή του.

Μετά από μία σεζόν (2019/20) στους Μπακς, ο Ρόμπιν Λόπεζ έπαιξε πέρυσι στην Ουάσινγκτον και είναι πλέον μέλος των Μάτζικ. Ο 33χρονος σέντερ συνεχίζει να βγάζει το ψωμί του προσφέροντας σημαντικές λύσεις ως αναπληρωματικός ψηλός, ωστόσο φαίνεται πως ο κόσμος δεν έχει σταματήσει να τον μπερδεύει με τον δίδυμο αδελφό του, τον Μπρουκ Λόπεζ!

"Με έχουν συγχαρεί τόσες φορές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος φέτος το καλοκαίρι. Δεν θέλω να πληγώσω κανέναν, οπότε απαντάω με ένα "ευχαριστώ". Έχω φτάσει στο σημείο να αισθάνομαι ότι κι εγώ κέρδισα και πραγματικά αναρωτιέμαι αν αυτό είναι όλο" έγραψε ο Ρόμπιν Λόπεζ στο Twitter, για να γνωρίσει φυσικά την αποθέωση.

Τη σεζόν 2019/20 ο έμπειρος ψηλός είχε 5.4 πόντους και 2.4 ριμπάουντ ανά 14.5 λεπτά σε 66 αγώνες με τους Μιλγουόκι Μπακς, ενώ πέρυσι είχε 9 πόντους και 3.8 ριμπάουντ ανά 19.1 λεπτά σε 71 αγώνες με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς. Με τον Μπρουκ Λόπεζ έπαιξαν στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ από το 2006 έως το 2008.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ